Aaaa.... urocze zdjęcia :grin:
Wersja do druku
Aaaa.... urocze zdjęcia :grin:
ekstra milusińskie!
nie ma problemu, tylko sprostowałem :)
Dzieki za wyrozumiałośc.Mimo tego moc naszych zyczeń dla Ciebie nic nie straciła (mam nadzieję) na sile:-)
życzenia szczere zawsze mają moc :)
Bombowe zdjęcia i bombowy mały ;)
Fajny mały.
Emil szczere chociaż spóżnione życzenia świąteczne, ale za to aktualne Noworoczne, pozdrawiam:wink:
dziękuje i wzajemnie :)
Mały pocieszny ;-)
Świetne fotki TEGO malucha - szczególnie to w kwadraciku - super.
Pozdrówka.
Fajne dzieciaki, ładne światło. Zza okna światełko?
Robiłeś już chyba podobne? I tego samego modela? Świetne.
tak, robiłem, ale ich nie wywoływałem :)
RC: z softboxa leżącego na ziemi, ale bez błyskania tylko kontrole.
A jednak :D dobrze Michasia zapamiętałam.
dokładnie, już publikowałem fotki, które obrobiłem na szybko po sesji, a teraz zabrałem się na zimno za następne :)
znów zaległe fotki, tym razem z dawnej pralni pkp w lublinie (HDRki)
Nuudnee... :roll:
dokładnie tak samo jak Twój wielki piec ;P
Super fotki maluszka gratuluje :) Co do tych ostatnich to faktycznie nie są jakieś szczególne. Pozdrawiam.
no pewnie, że nie szczególne, bo nie rasowane i pojechane hdry jak innych.
bobas rewela... :)
Oj nie ironizuj...
Pomyliłem okienka, sorki :)
Co do HDRków to na obróbce się nie znam ale fotografowane wnętrza mi się nie podobają. Starzyzna ale taka dziadowska, bez patyny czasu tylko paskudne, obłażace z farby sciany i resztki badziewnych mebli.
No i graffiti ;)
Robisz super fotki ale tu temat mi nie leży.
Z tych 2 ostatnich zwycięża tylko napis "do dna do ****" :D
Bobas oczywiście perfect :)
ooo, a jednak nie gołe ściany ? ;)
jeszcze kazimierskie reminiscencje ;)
Beret motywem przewodnim :grin:
Dzieciak świetny na dwóch zdjęciach. Każde mi się podoba. PKP totalna dewastacja i brak dbałości o miejsce które kiedyś tętniło życiem. Na pierwszym napisy i rysunki jakby jeszcze pogłębiały tę ponurą atmosferę. Starszy pan, jego poorana bruzdami doświadczeń twarz ma swoją wymowę. Nie potrafie sie jedynie ustosunkować do jakby lekkiej nieostrości twarzy. Z jednej strony podoba się bo łagodzi, a z drugiej chciało by się widzieć każdą zmarszczkę ostrą jak żyleta.
a tak się trochę ostatnio pobawiłem w PSie:
Msz udana zabawa ;)
Szczególnie pierwsze :) idealnie nadaje sie na oprawienie w antyrame i powieszenie na ścianie :) szkoda tylko że tak słabo widać kobiece kształty ;)
drugie już tak nie zachwyca aczkolwiek ciekawie sie prezentuje ... moim zdaniem troszke za dużo nasycenia ...
pozdro
Jest ładnie i faktycznie stylizacja na olej i do gustownej ramy elegancko ozdobiła by ścianę. Mam jedynie wątpliwość czy to jeszcze fotografia, która na pewno materiałem wyjściowym była, ale po modyfikacji czy nią jeszcze jest?
Fajne, mogłyby być ilustracjami do książki o kobietach i zmienności ich uczuć i nastrojów ;)
no i wariacja na temat w moim stylu (w galerii oryginalne zdjęcie):
Walet...trefl?
Mnie się podoba, nawet bardziej po odbiciu niz w oryginale.