kurcze :oops: poprawie się :grin:
Wersja do druku
kurcze :oops: poprawie się :grin:
Trzymam za słowo.:grin:
Słowo się powoli spełnia :)
Kolejne zdjęcia z koncertu "W górach jest wszystko co kocham". Na koncertach zdjęcia robi mi się strasznie "ciężko" więc to takie wypociny :)
W życiu nie robiłem fotek na koncercie. To musi być trudne. Tym bardziej gratuluję. Jak na moje oko to całkiem udane. Fajnie wyszła ręka tego gościa na 163. Ale to tylko moja opinia -amatora -oglądacza.
Dzięki Jacek za opinie :)
Wrzucam następne zdjęcia z wczorajszej wycieczki w tatry :)
No i czy macie jakies propozycje jak radzić sobie z tak ostrym słońcem jak widać ... :)
Ależ tam są fajne klimaty, kiedy ja takie widoczki na żywo zobaczę :???:
ładnie
Klimatyczne, szczególnie się podobają 166, 171, 171.
Po tych zdjęciach żałuje że nigdy mnie w górach nie było :(
Podobają mi się zdjęcia 170 i 172.
Bardzo ładna seria. Jeśli będę się wybierał w góry to Ciebie zapytam jak poradzić sobie w takich warunkach. :)
Dziękuje bardzo za opinie, ciszę się że sie podoba :oops: :grin: :wink:
Pogoda była naprawdę piękna, tylko wiatr troche dokuczał :)
Z koncertowych to bardzo podobają się zdjęcia 162 i 164. Widoki z Tatr świetne. Ładnie zaprzęgłaś słoneczko do pracy i zdjęcia sie odwdzięczyły. Bardzo malownicze, skrzące bielą, ukazujace piękno zimowej górskiej scenerii.
Jak dla mnie to sobie dobrze poradzilas z tym sniegiem i sloneczkiem :grin:
Superowe fotki zapodajesz do galerii. Lubię takie klimaty.:grin:
Świetna ta ostatnia seria śnieżno - słoneczna. Bardzo dobrze poradziłaś sobie ze śniegiem i słońcem jednocześnie (co nie jest łatwe) - zdjęcia naturalne i nie przebarwione - brawo...
Pozdrawiam
Dziękuje bardzo za opinie i wejścia, ciesze się, że choc troche się podoba :)
Mam możliwość zorganizować w szkole wystawe zdjęć. Nie bardzo wiem jakie zdjęcia tam pokazać. Może moglibyście podrzucić mi jakieś typy..... najlepiej żeby mniej więcej było chyba tematycznie..... Podaję link do moich wszystkich zdjęć i byłabym wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.... :)
link: http://picasaweb.google.com/igorra92
Już wybrane :)
Po przerwie wrzucam do oceny kolejne zdjęcia ze scenerii zimowej :)
jak dla mnie 1.
1. 3. jak dla mnie..
Z ostatniej trójki najbardziej podoba mi się 175 gdyż w kadrze zawarłaś elementy które fajnie prowadzą wzrok przez całość zdjęcia. Na 174 i 173 można co prawda wyróżnić trójplanowość kadru dającą poczucie przestrzeni i zarazem pierwszoplanowej pustki co prawda ładnych i fajnie sfoconych plenerów.
Pierwsza z zimowej trojki......super
Sam nie wiem?
173 bo taki "czysty" kadr czy 175 bo jak pisze Wiejo, elementy zawarte w kadrze, ładnie prowadzą wzrok. :roll:
1 i 2 przyjemne zdjęcia
Z zimowej trójki świetne pierwsze, słoneczko, nierówności śniegu, tło zamglone :wink:
Bardzo dziękuje wszystkim za opinie, ciesze się że choć troszke sie podoba :)
Wrzucam następne zimowe ... :)
Z tym ostatnim sie zastanawiałam czy wsadzić i sama nie wiem ... ? :)
176- chatka, Puchatka ? :)
177-
178- "...takie tu lasy i takie drzewa, bezdroża, że nie śniło się nikomu..."
177. podoba mi sie ten widoczek...
Chatka śliczna. :) Takie lubię.
Chatka owszem ale jakaś mało soczysta :wink:, pobaw się kontrastem. Zobacz:
Ja wolę jednak taką przymgloną, bajkową.
Dzięki Wam bardzo za opinie :wink:
helmuth Twoja wersja również mi się podoba, ale mgiełka jak mówi nevra też dodaje czegoś :)
Kolejne zimowe zdjęcia... :)
z Beskidu....:) troche dużo ale nie mogłam sie zdecydować :)
Tajemnicze slady na sniegu...? 2.6.7 jak dla mnie...( swiatlo podoba sie...)
Przyjemne zimowe widoczki, z tym listkiem próbowałbym różnych kadrów, może efekty byłyby jeszcze lepsze.
Pzdr
176 z mgiełką ma klimat a w wersji Helmutha daje poczucie przestrzeni coś dla romantyków i realistów. Drzewka na skarpie ładne. W ostatniej serii masz ładnie sfocone olszaki zimą, podoba się również pierwsze ze słoneczkiem.
6 i 7 po mojemu najlepsze. Przyjemna cała seria.
Dzięki za opinie, ciesze się że zimowe zdjęcia choć troszke się podobają :) po dłużej przerwie wstawiam do Waszej opinii poranne zdjęcia :grin:
186
187
188
189
Jak dla mnie to 187 oraz 188 podobaja sie najbardziej...
Z ostatnio zamieszczonych to 187 najciekawsze. Niewiele mniej podobają się 188 i 189 gdzie pokryte rosą pajecze nici prowadzą wzrok.
187 :)