Szczególnie pierwszy z ostatniej serii poprzez swoją kocią dumę ładnie ujęty, drugi w trakcie poszukiwań też fajne ale z ostrością a raczej z jej głębią tak nie przekonuje.
Wersja do druku
Szczególnie pierwszy z ostatniej serii poprzez swoją kocią dumę ładnie ujęty, drugi w trakcie poszukiwań też fajne ale z ostrością a raczej z jej głębią tak nie przekonuje.
Pierwszy kociak sympatyczny.. widac lubi kontak z obiektywem... (swietnie)
Prawie pół roku mnie tu nie było, aż wstyd! Więc kilka fotek z wypadu nad Biebrzę wstawię. Zapraszam do oglądania i komentowania.
pozazdroscic wypadu, plenerkow, warsztatu foto Piotr:) bardzo milo sie oglada:)
Witaj Piotrze,przecudnej urody są Twoje fotki.Pieknie,pieknie...........forma ciągle wysoka.Pozdrowienia!!!
Kontakt z natura...niezapomniane wrazenia. Ladne fotki.
Zazdroszczę Ci tych biebrzańskich wypadów. Cała seria bardzo udana, choć pejzaże najbardziej zwróciły moją uwagę.
Piękne zdjęcia z pięknej krainy. Pozdrawiam
Dziękuję za miłe słowa. Powiem szczerze, że raz w życiu Biebrzę trzeba zaliczyć. Jeśli chodzi o szczegóły walcie na PW. Naprawdę za niewielkie pieniądze przeżyjecie coś fantastycznego i jeszcze ze znakomitym jedzeniem. Polecam. Zresztą, jak nie wierzycie, zapytajcie kowala73.
Brdzo fajne fotki - szczególnie podoba mi się 10 i 23.
A swoją drogą łosia z 7 w niezłym momencie złapałeś ;)
Piękne krajobrazy. Jakich filtrów używałeś (połówka i polar?), jeśli tak, to jaka firma?
I połówki i polary. Polar Hoya Super Quality PRO1, Hoya HMC, taki pospolity bardziej, oraz połówki Hitech.
Piękne krajobrazy, takie lubie :wink:
Świetne fotki Piotrze.
Gratulacje i pozdrowienia.
Dobrze, że całkiem nie zawiesiłeś działalności na forum i dalej raczysz nas udanymi kadrami. Co do kadrów to mogę być mało obiektywny ale zgadzam się z przedmówcami ;).
Kurcze ale świetne, przyjemne foty!
Cudne miejsca- świetne fotki, tylko pozazdrościć wspaniałego pleneru!:grin:
Zebrało mnie dzisiaj portretowo, więc kilka fotek pod ocenę poddaję.
Bardzo dobra rzepakowa seria :)
Wszystkie świetne ale drugie w mojej ocenie doskonałe
Stawiam na jedynke.
Ostatnie fajne! sama chciałabym takie zdjęcie :) dwójeczka :grin:
Ciekawie i ciepło zrobione portrety :) Pola rzepaku potrafią ogrzać chyba każde zdjęcie i tu także spełniły swoją rolę.
I mi się podobają. Jak dla mnie na 1 trochę za dużo góry... dwójeczka za mało światła na twarzy a trójeczka jakaś wydaje mi się nie ostra...
PS. Jaki sprzęt użyty?
Świetne zdjęcia.
Nono, zdjęcia nie zachwycają tematem, ale sa bardzo dobrze technicznie zrobione.
Widac, ze podstawy fotoghrafii opanowane, a ostrość jest priorytetem w patrzeniu na świat.
Ale to twoja decyzja. Powodzenia w dalszym AutoFocusowaniu.
Trzeci portret kiepski, ostatni najlepszy z serii i całkiem przyjemny .
Mi się najbardziej podoba 4. Na pierwszej trochę mi przeszkadza pień za głową, choć jest daleko.
Dzięki Karol za odpowiedź, tak, to ten zestaw. Dzisiaj także z tegoż.
Fabian.
Świetny portrecik Piotrze.
Pozdrawiam.
Bardzo sympatyczny
Prawie ropk mnie tu nie było, wstyd psiachmać. Wstawię całkiem gorącą fotę.
Orzeszkuziemny!
Fantastyczny moment,pogratulować Piotrze, pogratulować!
Piękna chwila złapana, niejeden spotter by pozazdrościł.
Zdjęcie robi wrażenie.
Ożesz Ty !!!
Gratulacje i pozdrowienia.
No no - jeszcze szczęki nie pozbierałem. Gratuluję
Pozdrawiam AP.
Zajebiaszcze :) Zapodawaj do galerii !