matówka w dużym powiększeniu?
Wersja do druku
matówka w dużym powiększeniu?
brawo :) to kropelki wody, a dokładnie fontanna
Załącznik 188506
W czasie gdy kolega Rabbit szuka dla nas hardcore'a, wrzucę coś ja. Czysta prawdziwa materia przedmiotu, żadne makro mikro mydło b&d. Żaden też fragment poroża hełmu bohatera albańskiego znanego miłośnikom brandy, nic z tych rzeczy. :grin:
Załącznik 188562
Załącznik 188563
Rąbnąłeś to z kościoła ? W czym babunie będą świece ten teges ? :mrgreen:
to coś z siłowni ;) ?
To jest dłoń lewa. Co wygrałem ?!
dryblinka?
to jakiś aplikator? Może służyć np. do sadzenia.
jestem pewien, że to jest "ten teges"
Melduję się na posterunku, musiałem zrobić chwilę przerwy na pracę w czasie obowiązkowego przebywania na forum:)
Nic z powyższych, choć nie wiem czy w regionie kolegi szamańca nazywają toto egzegezą perykopy. Choć to 25 km ode mnie, choć do szkół tam chodziłem, potem chodziłem do pracy, tego egzegeza nigdy nie spotkałem.:wink:
Mogę podpowiedzieć, że przedmiot służy mi zwykle na koniec pracy u klienta. Gdy już kończę, sprzątam a klient gada zamiast płacić wyciągam toto i sprzątam dalej. Wtedy klient pyta co to i płaci. Nie jest to broń palna własnej roboty.Ten cyndzel u góry zwany też wihajsterkiem wyciąga się.
czy to jest holajza? , którą można zakryptować lochbajtel w celu udychtowania pufra i dania mu szprajcy przez lochowanie tendra, aby roztrajbować ferszlus...
Bardzo dobrze, to jego funkcja pomocnicza - egzekutor należności
Funkcja główna ?
Wtłaczanie czegoś do jakiejś rurki/przez otwór, może jakiegoś smarowidła? Jak ktoś lubi hardcor, to do lewatywy też się nada...
Chyba Edorka chwaliła się, że planuje wiosenne porządki, powinna wiedzieć... ;)
Jak nie ma dziurki, to do wsuwania czegoś na zadaną głębokość? Ale ze sprzątaniem zero skojarzeń...
Kojarzy mi się z radykałem...ale do sprzątania !?!?
Brawo Muminku! dokładnie jak piszesz. Też nie wiem jak się to nazywa, kupiłem bez opakowania. Klient jak pisałem krząta się zamiast płacić, wyciągam "ekzekutor" magnetyczny, klient idzie po kasę a ja elegancko sprzątam opiłki, zwierciny po obróbce stali. Służy również do pozbierania np. wysypanych śrubek.
Tu złapane żelastwo:
Załącznik 188589
A tu już podciągnięte magnesem do czarnego kołnierza. Teraz ciągnąc dzyndzel magnes idzie w górę a żelastwo spada w dół.
Załącznik 188590
To może ja również wykorzystam okazję :)
Co to może być ?
Załącznik 188591
papier ścierny...
Elektrody do spawarki?
Zgadza się :)
To miała być podpowiedź:
Załącznik 188597
Nie bądź zawiedziony, zagadka była trudna. Osobiście nigdzie więcej nie widziałem takiego drążka magnetycznego.
Odpowiedzi sprawdzałem, żadna nie opisywała funkcji tego drążka. Wątek zwie się "Foto-zagadka:co to jest?" a nie jak to się nazywa.
A egzegezę perykopy musiałem sprawdzić, aby się upewnić, czy nie wygląda podobnie.:wink:
Ciasto z makiem :D
Dziękuję za wyjaśnienie :) No to wytłumaczę skąd ta egzegeza perykopy:) W radiu eM ( katolickie radio o dość szerokich zainteresowaniach, od dobrej muzyki poprzez wiedzę przyrodniczą a na wiedzy religijnej kończąc, pewna dr teologii p.Urbanek, tłumacząc zapisy Ewangelii ciągle nadużywała tych tajemniczych wyrazów. Zestawione przeze mnie w parę tworzą sympatyczny, zupełnie niezrozumiały bełkot intelektualny :)
No to moja zagadka.
Załącznik 188603
Kłódka, linka, zamek szyfrowy ?