ano i mnie przypadły do gustu. Nie ma jak to dobrze zinterpretowana fota HEHECytat:
Zamieszczone przez git
cicho się u mnie w wątku coś zrobiło, wklejam następne
43
Wersja do druku
Podoba mi się, przepały nie odciągają wzroku, ale moim zdaniem lepiej by było, gdyby ich nie było - a zamiast nich było coś co również nie przyciąga wzroku. Kadr niebanalny, wydawałoby się wręcz, że niepoprawny - jednak dzięki bokehowym kółkom to nie przeszkadza, bo wzrok podąża tam, gdzie trzeba. Całość miło się ogląda, jednak przepaly mimo wszystko nieporządane - zwłaszcza, że wchodzą na głowę modelki :)
Jejkuu... a co to, Ku-Klux-Klan?
Mogłeś do nich bliżej podejść.
he, he prawie - jakiś heppening reklamowy czy cuś w tym stylu . Bliżej podszedłem, lecz to z serii wydaje mi się najciekawsze. BTW jest to jedna z moich pierwszych fot, ostatnio wygrzebana z szuflady , no i muszę przyznać mocno ratowana obróbką.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
fajnie wypatrzona ta ostatnia fota
Dobre zdjęcia
pozdrawiam.
za Dzemski - rzeczywiście fajnie ustrzelone, chyba twoje foty zachęciły mnie do odwiedzenia Wrocławia, tym bardziej , że mam dość blisko.
wpadło mi w oko zdjęcie 43 i zachwyciło swą naturalnością jak dla mnie bardzo fajny kadr, 44- jak na nasze warunki to dość nietypowa sytuacja i w pełni zasługująca na uwiecznienie. Pozdrawiam.
Rzeczywiście 43 jest świetne...ale do pełni szczęścia brakuje mi trochę mniej z prawej a nieco więcej z lewej strony. ;)