Fajny spacerek. Piece najlepsze, zgrane z hotelem :)
Wersja do druku
Fajny spacerek. Piece najlepsze, zgrane z hotelem :)
fajne to pierwsze z ostatniej sesji..
pierwsze i te piece są fajne. pozdr
Bardzo dziękuję za wizyty i komentarze. Korcił mnie ten Gogolin w świątecznych iluminacjach i ozdobach, ale nie wszystko co cieszy oko da się prosto przekazać za pośrednictwem matrycy. Miasteczko samo w sobie jest fajne, więc nie raz jeszcze wrócę do niego i pokażę zdjęcia.
Od czasu odrestaurowania ( a było to ze trzy lata temu) wszystko jest pozamykane, ale popytam czy przewidziana jest możliwość otwarcia dla zwiedzających. Upewnię się czy chociaż schody w środku są.
"Od strony miasta" bajkowy klimat. Te matryce Panasonica są straszne, strasznie fajne :)
Jak co roku w czerwcu odbyły się targi Opolagra w Kamieniu Śląskim.
Maszyn rolniczych moc, widzów sporo, żar lał się z nieba. Postanowiłem tym razem powstrzymać się od prezentacji sprzętu rolniczego, a przyjrzeć się nieco otoczce targów.
Oto co zobaczyłem.
Załącznik 151136Załącznik 151137Załącznik 151138Załącznik 151139Załącznik 151140Załącznik 151141Załącznik 151142
Pora najwyższa reanimować wątek.
Sprzętowo się pozmieniało - jako podstawową puszkę mam teraz GX7, udało mi się też skompletować nieco szklarni. Część jest z Panasa - 42,5 oraz 100-300, a część z Olka - 17 i 12-50.
No i wyobraźcie sobie - strzeliłem byka ;-)
Załącznik 176527