Pusto na szlakach ; 0 wszystkie za wyjątkiem piątki godne ; 0
Wersja do druku
Pusto na szlakach ; 0 wszystkie za wyjątkiem piątki godne ; 0
Ktos tam byl.Nawet na przelczy spytalem goscia po polsku/bo myslalem,ze On Slowak....co to za szczyt?Odpowiedzial po niemiecku,ze czeskiego nie rozumie.Po niemiecku tez nie wiedzial co to za gora.
Moze teraz powedrujemy dalej....
11 Juz jestesmy na przeleczy
Załącznik 130053
12Maly i Duzy Kiezmarski/od lewej/
Załącznik 130054
13 Szeroka Przelecz i Placzliwa Skala
Załącznik 130055
14 Z Szrokiej Przeleczy wedrujem na Wyznia Kopska Przelczy
Załącznik 130058
15 Po dojsciu na Kopskie po lewej stronie mamy widok na Jatki,ktorych zbocza spadaja do Prednich Medodoly.Sa tez Zadnie..a nimi mozna zejsc do: Tatranska Javorina.Dol.Prednich Medodoly schodzi sie do schroniska Plesnivec/cel wedrowki/
Załącznik 130059
16 W kierunku Jaworowej Doliny...pewnie przy lepszej pogodzie widac nasze Tatry.
Załącznik 130060
17 Ogolny widok na Kopska Przelecz...w prawo schodzimy na Zadnie Medodoly.O,sa ludzie.Idac sciezka na wprost dochodzimy do Doliny Bialych Stawow.
Załącznik 13006118 Dolina Bialych Stawow.
Załącznik 13006219 A Z doliny ok.2godz. i jestesmy w schronisku Plesnivec/szarotka/Maja to co lubie najbardzie z kuchni slowackiej-zupa Czesnakowa.Dobrú chuť.
Załącznik 130063
Slowacy maj sporo ciekawych miejsc do wedrowania,wiec trzeba sie jeszcze wokol gor pokrecic.
Bardzo ładna fotorelacja. Zdjęcia przednia. Pozdrawiam.
Bardzo mi sie 13 podoba, zreszta cala relacja jest ok i przyjemnie sie oglada.
Super wycieczka, nigdy tam nie byłem :) , piękne okolice :) . Ogląda się z przyjemnością :)
Ładna wycieczka. Też w tamtych stronach mnie nie było.
no i mamy powoli coraz więcej tatrzańskich szlaków na forum pokazanych. 13 fota super, może pora tą cząść Tatr zwiedzić. Fajna relacja, pozdrawiam.