Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
dziekuje bardzo za informacje. używam już chwilę tego programu na dwóch komputerach, również w wersji trial ( tylko krótszy okres ) i polecam.
Cytat:
Zamieszczone przez
kris12
dziekuje bardzo za informacje. używam już chwilę tego programu na dwóch komputerach, również w wersji trial ( tylko krótszy okres ) i polecam.
Proszę.
Pod ocenę specjalistów, niestety RAW-o nie otwiera, ale może jest to jakieś remedium na soft dla tabletów.
http://www.photoshoponlinefree.net/
Free 7-Data Recovery Suite soft do odzysku danych, przywrócenia partycji itd. tu leży jeszcze 21 hours 30 mins
EaseUS Partition Master Free bardzo dobry partycjoner pod Win i Mac Tu sobie leży
Co prawda nie stąd, ale ten program powiększał mi dzisiaj partycję. Trochę to trwało, była nawet chwila zwątpienia, ale teraz dalej mogę instalować programy, których później nie używam :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Co prawda nie stąd, ale ten program powiększał mi dzisiaj partycję. Trochę to trwało, była nawet chwila zwątpienia, ale teraz dalej mogę instalować programy, których później nie używam :wink:
Mają udaną serię softu do odzysku, backupu, czy podziału dysku.
EaseUS Todo Backup soft do tworzenia kopii zapasowych, klonowania dysków itp. Tu sobie leży
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Ale tu podajemy bezpłatne i za free a nie czasówki :(