Odp: Namor1 - pierwsze trudne kroki OM-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Witaj,
śmieszka o niebo lepiej, nie ma pstrokacizny w tle.
Tu to jak pstrokacizna w tle rozmyta to dobrze, ale na innych fotach to sie Panu nie podoba :twisted:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Tu to jak pstrokacizna w tle rozmyta to dobrze, ale na innych fotach to sie Panu nie podoba :twisted:
T.
Hahahaha :mrgreen: dooobre :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Fajnie:
Twój Moje wariacje 1: 2: 3:
No tak, każdy Twój jest lepszy od mojego :cry:.
Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że to ja tego kwiatka w grudniu/styczniu wypatrzyłem i uznałem za godnego uwagi :wink: i nawet blady i przymglony to mój ci on.
PS. Poniedziałkowe fotografowanie chrobotków dało rezultat gorszy niż za pierwszym razem, więc odpuszczam sobie pokazywanie [choć w terenie byłem przekonany, że wszystko jest fantastyczne].
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
T.
Rossmyta wszyciu! Wycofana: do cienia, letko zdenaturyzowana tfu! Zdesaturyzowana. Ale nie rozmyta.
A Ty Mr.Ti po łapach powinieneś dostać za klika super, hiper bumcyk! Fot spłyconych do bólu.
Namor1 - Nauczysz się. Z czasem. Nie od razu Kraków zbudowano.
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
No tak, każdy Twój jest lepszy od mojego :cry:.
Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że to ja tego kwiatka w grudniu/styczniu wypatrzyłem i uznałem za godnego uwagi :wink: i nawet blady i przymglony to mój ci on.
I tak trzymaj a detale z kwiatka filtrem górnoprzepustowym wyciągniesz. Filtr górnoprzepustowy
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
T.
Widzisz.Od jednego sie wymaga zeby wiedzial czym sie rozni trzonek mlotka od samego mlotka.Od drugiego juz czy austenit zmienil sie w perlit w samym bijaku i w jak duzej czesci jego, jaki wplyw miala na to temp. i jej spadek w czasie podniesiony do kwadratu czynnika chlodzacego wg lini AC3.
Wszystko zalezy od wymaganta jak on wymaga i od kogo.
Ponial??
I nie kasuj fotek-dobra?Kasujac fote kasujesz me mysli zlote przelane proza na papier cyfrowy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Hahahaha :mrgreen: dooobre :D
Noo podpadłeś:evil: Tę znikniętą przez Cię, gimpem, flaszkę pamiętasz? Nooo. :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
saboor
noo podpadłeś:evil: Tę znikniętą przez cię, gimpem, flaszkę pamiętasz? Nooo. :twisted:
no :D :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
no :D :-P
Se look tu: :-P no :-P