Można też ściągnąć "wersję testową, bez ograniczeń czasowych" ;)Cytat:
Zamieszczone przez bit4
Myślę że nawet UFraw miałby tak ładne kolory, o ile dysponowalibyśmy krzywymi kolorów dla E-1. Skąd je jednak wziąć..
Wersja do druku
Można też ściągnąć "wersję testową, bez ograniczeń czasowych" ;)Cytat:
Zamieszczone przez bit4
Myślę że nawet UFraw miałby tak ładne kolory, o ile dysponowalibyśmy krzywymi kolorów dla E-1. Skąd je jednak wziąć..
Przypadkiem zapisana (de-rotate, de-resize, de-crop i de-satur itp.). Znaczy się robocza. A wyrzucić szkoda ;)
50. Unnskyld meg! Hvor er busstasjonen?
heh, niezły ten kadr. Pokaż go całego w kolorze - ciekaw jestem
Radlakos- chcesz to i masz, ale na własne ryzyko ;)
50a.
Tyle golizny dookoła, że nawet przejść spokojnie nie można...!!!
51. Velkommen!
kapitalny jest ten pan ;) Szkoda żeś go tak ciachnął. IMHO fota mogła by być naprawdę dobra. Może spróbuj ją jakoś podratować - może tak ( zrobiłem to naprawdę na szybko ;) ), jeśli masz coś przeciwko to oczywiście usunę.Cytat:
Zamieszczone przez bit4
Radlakos- Twoja wersja jakby bardziej wyostrzona czy dałeś większy kontrast. Wysłałem info na priv.
Dawid- faktycznie wolna jest ta cholera ale dzięki za pomoc
52. Amico
Radlakos, bez urazy ale przeostrzyłeś i fotka zupełnie straciła swoj klimat.Cytat:
Zamieszczone przez radlakos
Mnie najbardziej leży wersja pierwotna, z taką, trochę zwariowana obróbka :)
Ostanie dobre. Ważne, ze nie zawahałeś się obcićc głowy właścicielce tego, groźnie wyglądającego, psiura, przez to jego głowa i pierś jest w mocnym punkcie i przyciąga całą uwagę oglądającego.
52- świetne , strażnik torebki . :mrgreen:
miły piesunio :twisted: , wabi się Hannibal ?
co do obróbki - HS , ale przede wszyskim chodziło o kadrowanie, reszta na priv posłana
Rocco - to jest jedynie moja propozycja i ma prawo nie podobać się tobie jak i innym. Co do przeostrzenia - obrabiana z b. małego jpg'a - pewnie dlatego. Osobiście widział bym ten kadr z całymi nogami