Było, przeszło bez echa, więc bezczelnie wrzuciłem jeszcze raz tutaj ;)
Jeśli chodzi o serię zdjęć, to było z góry powiedziane, że wstawiamy jedno zdjęcie.
Wersja do druku
Popieram.
Odniosłem wrażenie, że w tym wątku dążymy do pokazywania zdjęć nieszablonowych, niebanalnych kadrowo, zaskakujących treściowo, idących w poprzek utartych podziałów i naprzeciw trendom wyznaczanym przez złoty podział, by poprzez rozmowę wysnuć prawdziwe lub błędne wnioski odnośnie kondycji autora, dychotomii trójwymiaru w dwóch wymiarach oraz transcendencji i immanencji naszego tu i teraz :grin:
A dlaczego? Miałeś tracheotomię? :shock:
Coś Ci siada interpreter binarny kodu hexadecymalnego.... :-D Mów po naszemu!:-P
---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post był o 11:27 ----------
Przeciwnie, trzeba po to wątek jest, żeby się dowiedzieć co się robi nie tak.
Jak widzę na Forum wciąż za mało jest wątków w stylu "Co dziś zjadłeś na śniadanie", "Ilu włosów ci wypadło w tym tygodniu", "Luźne gatki potężnej gromadki" "Jak dobrać pasek do luźnych gatek" i tak dalej i tak dalej.
Przecież nie ma żadnego obowiązku żeby wypowiadać się w wątkach, które nas nie interesują. Zawsze można drastycznie podnieść jakość Forum wpisem w wątku typu "Pokarz swojego wiewióra" - wszyscy zainteresowani będą zadowoleni, punkty reputacji osiągną poziomy trzy a z czasem pewnie i czterocyfrowe. W czym problem?
Czytając ten wątek nie mogłem się powstrzymać - no nie mogłem :D. Ten wątek to takie dzielenie włosa na cztery lub coś w tym stylu, siedząc przy stercie opróżnionych flaszek i dodatkowo w kłębach dymu z fajek, papierosów czy trawki. Macie i sobie obrabiajcie fotę i mi tyłek jak tylko chcecie - pole do popisu i do interpretacji macie pełne :D. Cieszcie się, że zapodałem wersję soft bo chodziła mi pogłowie taka wersja hard :D:D:D
7. "Życie pełną gębą" :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1385549590
Jak widac to kibel tego naszego nowego skoczka narciarskiego.Ostatnio twierdzil,ze cora zrzarla koste z kibla i musial do lekarza z bidulka jechac.Tu czarno na bialym widac,ze kostki nie widac.Widac z tego ,ze to jego kibel musi byc,bo u niego tez juz kostki nie ma bo zostala zrzarta.
Ps.Troche zbyt ostre w centrum w stosunku do ostrosci na zewnatrz.Zbyt duza roznica potencjalu w ostrosciach.Zatrzymalo mnie na dluzej to zdjecie,nie na bardzo dlugo ale na dluzej niz inne takie podobne z mniejsza roznica potencjalu w ostrosciach.Ale to tak juz jest,ze pstryk jak ma potencjal to juz jest ze ho ho ho i zatrzymuje..