Dzięki Piotrowi udało nam się z Muminkiem podejrzeć bobry. Piasbog pokazał nam okolice Narwi na południe od Biebrzańskiego Parku.
Załącznik 111956Załącznik 111957Załącznik 111958Załącznik 111959Załącznik 111960Załącznik 111961Załącznik 111962
Wersja do druku
Dzięki Piotrowi udało nam się z Muminkiem podejrzeć bobry. Piasbog pokazał nam okolice Narwi na południe od Biebrzańskiego Parku.
Załącznik 111956Załącznik 111957Załącznik 111958Załącznik 111959Załącznik 111960Załącznik 111961Załącznik 111962
Ooo, łosie:grin: Lubie:) Boberki były?
Teraz widzę :)
A osie brały opłatę za pozowanie ?
Fajne :grin:
Wyjątkowo zacytuje jedno ze zdjęć.
Przeczytałem poprzedni post z Matyldą, przeczytałem też cytowany powyżej post i nie wiem jakim cudem wyszła mi w głowie kompilacja, że nazwałeś powyższe dwa osie "Muminek" i "Moose". Z góry przepraszam Muminka i Moose'a za skojarzenie ich z prezentowanymi czujnie rozglądającymi się osiami.
Taki dzień dzisiaj. Ehosonda twierdzi, że wracam rodzinne strony, a ja, że zwierz w lesie otrzymał nicki.
Cholernie mi się podoba ostatnie łosiowe. Układ jak ze studia łosiowego fotografa rodzinnego:wink:
Zazdroszczę wyprawy.
Teraz jest nieźle. Łosina wyłazi już z borów, a że bagna martwe i zalodzone to trzyma się pogranicza lasów i koczuje po obu stronach Carskiej. Bobry jeszcze się pokazują za dnia, ale co dzień to kilka minut później. Jeszcze trochę i tylko o zmroku będzie okazja do podglądania.
Bardzo fajne foty.