Taki drobiazg z dzisiejszego spaceru :) Ciekawostki nie ma, ale ważne, że obie moje pociechy ;) wspaniale się bawiły :D
Załącznik 84369
PS.
Rysiek, w końcu wrzuciłem :D Sorry, że dopiero teraz.
Wersja do druku
Taki drobiazg z dzisiejszego spaceru :) Ciekawostki nie ma, ale ważne, że obie moje pociechy ;) wspaniale się bawiły :D
Załącznik 84369
PS.
Rysiek, w końcu wrzuciłem :D Sorry, że dopiero teraz.
Tyle śniegu jesze tam zalega? Chyba zbyt dużo w pracy przebywaam. Zabierz w to samo miejsce młodego jak bedzie cieplej, i na rowerze, i zróbcie ten chodnik w druga stronę.
Nie zapomnisz tego.:mrgreen: Zobaczysz na twarzy młodego radość, strach, fascynację, zdziwienie w jednej chwili.
Niestety set z szuflady.
1. Widać było, że obydwojgu jazda sprawia przyjemność.
Załącznik 84372
2. Zawsze wydawało mi się, że na dachach dominują koty. Tu, bacznie, z góry przyglądałe się wszystkiemu... pies. Wiem, że paskudna fota ale innej nie mam. Szkoda. Strzał przez szybę z autobusu.
Załącznik 84373
3. Siedziałem sobie na ławce i uwagę moją zwróciły texty mamy tego bąka. W stylu:
- Jareczku, ale nie pij wody z fontanny...
Załącznik 84374
To ja mam taką małą ciekawostkę. Łódeczka, czy coś w rodzaju kajaka. Zrobione kiedyś we Włoszech.
Kilka fotek z szuflady. Powstały trzy lata temu podczas obchodów Niedzieli Palmowej w Łowiczu. Jak ktoś tam nie był na tym święcie, to polecam.
"Wystrzałowe" palmy
Kumoszki
Łowiczanka
Łowiczanka
Łowiczanka ze Shrekiem
Pogaduchy
Łowiczanki fajne.... :roll:
To zdjęcia zrobione na osiedlu niedaleko mnie.
Wczoraj poszedłem na mały spacer i zrobiłem kilka zdjęć . :)
Ot taka małe co nieco.
Fajne te "garażowe" murale.
Trochę patetycznie :)
Skoro garażowo, to też dwa dorzucę
Załącznik 84776
Załącznik 84777