Odp: Makro - i wszystko na ten temat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Może i jestem arogancka, ale "pluć do kaszy" sobie nie pozwolę. Pozdrawiam
Zasady są jakie są i najwyraźniej wszystkim odpowiadają. Jeśli przychodzisz w nowe miejsce i oczekujesz czegoś od ludzi, dostosuj się do tych zasad, a nie tup nóżką, że Ci się nie podoba.
Między byciem aroganckim, a przepraszaniem, że się żyję jest jeszcze sporo wolnej przestrzeni do wykorzystania. Odniosłam się do Twojej wypowiedzi z wątku, a ty znowu wywlekasz tę nieszczęsną 1, jakby to miało w ogóle jakiś związek. To, że jest Ci przykro, nie znaczy, że masz być niemiła dla innych użytkowników.
Jeśli wystawienie słabej oceny jest, jak to określiłaś "pluciem do kaszy", to masz ciekawe podejście do życia...
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie bedziemy zmieniac zasad tylko dlatego,ze masz dziwne przyzwyczajenie zakorzenione.
Nie proszę o zmianę zasad a jedynie o nieprzymuszanie mnie do komentowania na forum. Jak będzie to możliwe będę komentować w galerii pod zdjęciami - z oceną i z komentarzem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Nie proszę o zmianę zasad a jedynie o nieprzymuszanie mnie do komentowania na forum. Jak będzie to możliwe będę komentować w galerii pod zdjęciami - z oceną i z komentarzem.
Ja nie pisalem,ze Ty prosisz.Przeczytalem,ze Ciebie to denerwuje(sama to pisalas).Wiec raczej o uspokojenie tu chodzi.
Tu jest pelna demokracja.Nikt do niczego nikogo nie zmusza.Nawet jak nie bedziesz chciala pokazac zdjec to tez nikt Ciebie do tego nie zmusi.
Czytam, czytam i nic nie kumam... Nie widzę galerii, nie widzę wątku - jak mam komentować? Cokolwiek... Jak tam wstawiam różności ocenami się nie przejmując (choć pomagają rozpoznać co lepsze - lub pewnie bardziej - co się podoba w odbiorze). Na przekór nawet wstawiam trochę "artyzmu" (we własnym mniemaniu) jako odskocznię od anatomii robala bo tak mi się podoba. I nawet jak za to oberwę jedynką to mnie nie rusza - ale przynajmniej wiem że przesadziłem ;)
Nieodparcie staje mi przed oczami niesławny żółw z fochem niegdyś popularny ;). Nie ma o co, nie tędy droga.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Niestety w galerii nie możesz liczyć na dyskusję nt zdjęcia. W wątku już tak. Teraz zamiast otworzyć wątek, wrzucić zdjęcia, podyskutować na ich temat, cały czas brniesz w temacie ocen i komentowania w galerii. Efekt je taki, że nie chcesz dać się poznać reszcie forumowiczów, a hasła jak bedę mogła komentować to wystawię oceny z komentarzem, brzmią trochę jak groźba - dajcie mi siekierę to Wam pokażę.
Większość ludzi zna się tu od lat, wielu nawet osobiście. Stety niestety, jesteś tu nowa i chcąc zaistnieć w gronie tych osób musisz przyjąć pewne rzeczy takie jak są i koniec. A na razie mamy marudzenie na oceny bez komentarza i brak jakiejkolwiek innej aktywności na forum, no może poza postem w wątku CzaRmaX-a.
Cytat:
Zamieszczone przez Krystyna1975
zło to ty jesteś
a 1 bez komentarza mam w *****
Jam Ci zło! Rogi mam, i parzystokopytnym! (jak Baran... co najciekawsze) Zło to jaaa... hahaha... Zuo... i Mrok...
... i truskawki! o truskawkach nie zapominajmy!
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Może i jestem arogancka, ale "pluć do kaszy" sobie nie pozwolę. Pozdrawiam
Tutejsze zasady zostały tutaj ustanowione, przyjete przez społeczność tutejszą i takimi pozostaną.
Co do reszty wypowiedzi, radzę troche ochłonąć. Arogancją też daleko nie zajedziesz, co najwyżej do ujemnego mocno rankingu.
I zostaw wreszcie w spokoju k@czego, przestań sobie ta od niego jedynką "gebe wycierać" jak to sie mawia u nas w Zachodniej Galicji, lepiej zacznij pokazywać sensowne Twoje makro-pstryki. Zajmiemy sie zdjęciami, nie Twoim pisaniem i humorami.
Cytat:
a tak ciut ciut bardzej serio.
Watki w dziale poczatkujacym sa od oceny zdjęc. tam moze czasami panowac taryfa ulgowa. GALERIA i Watki do oceny zdjęc są bezlitosne. Nie dla tego, że jestesmy źli i niedobrzy, tylko po prostu nikt tu sie z nikim nie brandzluje niepotrzebnie. Jak zdjęcie jest do tuturutu, to niestety ale jest do ****, nic nie poradzisz.
Cytat:
Zamieszczone przez
eFiX
Tak bez bitej śmietany?
Cytat:
Zamieszczone przez
eFiX
Jam Ci zło! Rogi mam, i parzystokopytnym! (jak Baran... co najciekawsze) Zło to jaaa... hahaha... Zuo... i Mrok...
... i wino, wino truskawkowe :mrgreen: