Dziękuję wszystkim, zacząłem latać pod sufitem jak balonik. Niestety mam krótka przerwę bo moja "sześćsetdwudziestka" w serwisie. Sam ją popsułem więc muszę cierpieć. Poniżej trzy żywioły:
83. Ogień
84. Ziemia
85. Woda
Wersja do druku
Dziękuję wszystkim, zacząłem latać pod sufitem jak balonik. Niestety mam krótka przerwę bo moja "sześćsetdwudziestka" w serwisie. Sam ją popsułem więc muszę cierpieć. Poniżej trzy żywioły:
83. Ogień
84. Ziemia
85. Woda
Jeszcze jedno, takie trochę surrealistyczne - jak twórca (Salvador Dali):
86. Przestrzeń
Wykluwa nam się ktoś fajny - no podobają się no :D
Dzięki Bodzip :grin: , jak była przestrzeń to i musi być:
87. Czas
Fajne sugestywne zdjęcia. :grin:
Mnie najbardziej przypadła do gustu 85. - woda.
"ogień" ma chyba potencjał - ciekawy budynek pierwsze skojarzenie z ołtarzem ofiarnym :) ale trochę przeszkadza brak równowagi - pusta prawa część zdjęcia
"czas" - a gdyby spróbować powyciągać cienie, kolor wyciąć i dodać ziarno?
Jestem u ciebie pierwszy raz. Siedze mad jeziorem I ogladam pobieznie fotki w telefonie. Są fajne, bardzo fajne i świetne. Od wyboru do koloru. Mamy podobne podejście do techniki, teorii i konwenansów w fotografii. Poza tym, lubimy chyba podobne tematy. Z przyjemnością pooglądam nowe zdjecia. Pozdrawiam
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Ale się u mnie ruch zrobił jak u Harrods'a w czasie świątecznych wyprzedaży. Saboor, ostatnio od pewnego jegomościa na tymże Forum kupiłem zacne EC-14. Jako człowiek w miarę dobrze wychowany zacząłem korespondencję od czegoś w stylu "Szanowny Panie....", z drugiej strony padło bardzo sympatyczne i bezpośrednie " Na Forum to my sobie nie panujemy" i tego się trzymajmy. Ja pomimo tego iż mam parę lat to znany ciapek wesołek jestem co to "obsikuje" okoliczne śmietniki :)
Ogień taki trudnawy (dla mnie) był, bo po pierwsze słońce mocno paliło a po drugie bydynek bardzo wredny jest:
88. Wielkie lustro
Niestety nie miałem RPG-7 na pdorędziu żeby ten kurnik na środku usunąć. Nieprostowane bo chyba coś straci ?!
89. Obiektyw o bardzo szerokim kącie ( tadzik think differnt, pomysł stary ale użyteczny :))
---------- Post dodany o 21:42 ---------- Poprzedni post był o 19:53 ----------
U mnie nad morzem już z wieczora ciągnie po rajtuzach, to może jeszcze mały letni kiczyk co by się cieplej zrobiło:
90. Nadmorski kiczyk
Ten budynek ma potencjał - ciekawe miejsce wypatrzyłeś tylko jak je fotograficznie ugryźć?
Lustro OK, ale trzeba (IMO) trochę poobrabiać - ściany wybielić, może kontrastu dodać. Jak wpadnie tu Mirek54 to pewnie pokaże o co chodzi
łódeczka budzi mój niepokój - coś mi brakuje, może ktoś tam tego marynarza wystepmlował?