Czworeczka mi pasi :-)
Wersja do druku
Czworeczka mi pasi :-)
Napiszcie coś jeszcze.
Cierpliwością się wykaż - wszak to pora porannej kawy, potem niedzielnego obiadu, a późnym popołudniem lub wieczorem powoli będziem się schodzić przed monitory.
Jesień jak jesień - dużo jej w tym roku , pieniek fajny. Ładny znalazłeś bukowy zagajnik między domami i płotami.
Pozdrawiam AP.
Pieniek rzeczywiście najfajniejszy. Szkoda, że nie zdjąłeś trochę czerwonego i trochę zielonego - to taka jesienna dominanta barwna. Listki za ciekawe nie są.
Uwaga do trójki - jak jakiś przedmiot (tu kamień) jest na pierwszym planie, to choćby nie był głownym motywem, nieładnie go ucinać.
O północy jeszcze przed komputerem:shock: Dzięki za dobre słowo...
Bawiłem się lampą i nasunął mi sie mój synek. Zdjęcie zrobione spontanicznie, trochę duży cień pod lewym okiem, ale zdjęcie mi się podoba. Co sądzicie?
54Załącznik 57478
podoba się bo to jest Twój synek , myślę ze jest troszkę za ciemne jak na portret,nie do końca jestem przekonany, ale to tylko moje zdanie
ja się nie znam ale może jakby bardziej z prawej strony a lewą część twarzy całkiem schować w cieniu?....
Jeśli bym ja coś mógł zmienić w tym zdjęciu to... trochę dał więcej światła i rozjaśnił lewą część twarzy aby było widać lewe oko. Ale tutaj już obróbka nie pomoże.
Gdańsk nocą...
55Załącznik 57505 56Załącznik 57506 57Załącznik 57507 58Załącznik 57508 59Załącznik 57509