Odp: Fotki z mojego ogrodu.
Kwiatek rewelacyjny ale to z muchą to jakaś podpucha chyba.
Na kwiatkach Mirka mucha nie siada :cool:
Mnie tam 48 sie podoba, bez wzgledu na to gdzie bylo gmerane od wewnatrz czy od zewnatrz.
Cytat:
Zamieszczone przez
lukasz78
Kwiatek rewelacyjny ale to z muchą to jakaś podpucha chyba.
Tak po prostu trochę droczy się z nami...
Pozdrawiam AP.
Zółte kwiatki moim zadanie za ciemne.Mucha jest paskudna.Fotki jak nie Twoje :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Zółte kwiatki moim zadanie za ciemne.Mucha jest paskudna.Fotki jak nie Twoje :-)
Dlaczego za Ciemne?Tam bylo ciemno,był cień,dzień byl pochmurny zbieralo sie na burze.Mucha jest paskudna,wiedzialem juz wiele much-jakos wszystkie podobne do siebie,zadnej ladnej.
Dlaczego nie moje.Mam rawy.:-P
Sam sobie Mirku odpowiedziałes na pytanie:-).Jest jedna Mucha niepaskudna......ale to jest nazwisko:-)Może nawet wiecej niz jedna!Rawy są Twoje ,a fotki jak nie Twoje:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Sam sobie Mirku odpowiedziałes na pytanie:-).
Hmm to mnie po mojej odpowiedzi wychodzi ,ze sa takie jak w naturze tam stoja.Czy moze mam je doswietlac czyms,czy moze rozjasnic.Chcialem je pokazac w miare naturalnie.Ale bede miec na uwadze na przyszlosc,dzieki:grin:
A te muchy to i nieraz ladne sa,zalezy od ilosci trunkow,ale raczej wprost proporcjonalnie do uzytego tego trunka.:wink::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
voovoo : doktor Joanna Mucha; fotogeniczna jest to twarz, ale gdzie jest na jej stronie galeria ?
kliknij na napis galeria:-)