najbardziej podoba mi sie 46 wygląda jak początek realizacji "snu a ameryce" od pucybuta do milionera. Ogólnie cała seria bardzo udana.
Wersja do druku
najbardziej podoba mi sie 46 wygląda jak początek realizacji "snu a ameryce" od pucybuta do milionera. Ogólnie cała seria bardzo udana.
46 takkkkkkkkkk
Tym razem nietypowo - seria z Manhattanu gdzie fotografowałem przyrodę ;-). W starej kamienicy kilka ulic od widocznego na pierwszym zdjęciu Empire State Building (wizytówka NYC – najwyższy obecnie budynek tam, jeden z najwyższych na świecie) rodzice przyszłego gołębiego potomstwa dokonali “zmiany warty” przy wysiadywanych jajach. Fotografowanie ptaków w okresie lęgowym nie jest dobrym zwyczajem, jednak mam nadzieję, że nie zaniepokoiłem ich za bardzo – w każdym razie nie przeszkadzają im odgłosy i obecność ekipy remontującej budynek jak i zgiełk Manhattanu – na dole wycie syren, setki żółtych taksówek, ciągły huk dużych wentylatorów... - kto tam był wie o czym piszę...
E-330 + poczciwe kity...
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
Jakie dziwne gołębie :roll: ;)
a mówią trochę po naszemu :?: :)
fajne
w stanach to nawet gołębie inne ;) . fajne foty. W 66 i 67 bardzo podoba mi się GO.
Bardzo udana seria. Tele zrobilo swoje, a golebie rzeczywiscie nieco dziwne. Wygladaja nie za zdrowo. Widac Polacy lepiej karmia ptaki :D
te gołębie trochę turkawki przypominają
Tak na dobrą sprawę to ja założyłem, że to są gołębie, wiedzy ornitologicznej nie mam żadnej. Gołębie w wersji klasycznej krakowsko-rynkowej tu też są. Ptaki na zdjęciach faktycznie nieco odmienne więc mogłem niechcący nadużyć nazwy "gołąb", sam nie wiem... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez olifant
Cholera nawet gołębie maja tam inne....