Pierwsze z tej dwójki - przepiękne! Lubię takie uporządkowane kadry, wszystko gra, ładne te wzorki na pierwszym planie.
Drugie - nie to że coś nie tak. Ot - normalne takie ;)
Wersja do druku
Pierwsze z tej dwójki - przepiękne! Lubię takie uporządkowane kadry, wszystko gra, ładne te wzorki na pierwszym planie.
Drugie - nie to że coś nie tak. Ot - normalne takie ;)
to pierwsze rzeczywiscie gites, wzorzaste takie, elegancko wyszlo, podane tym razem "na zimno" i podoba sie bardzo:grin:
Na 34 obróbka nie w moim guście (może lekka mgiełka była?) ale kadr się podoba :grin:
35 nie bardzo.
34 Bardzo fajne zwłaszcza powierzchnia jeziorka, wygląda niemal jak nałożona tekstura :grin: świetne.
34 ladnie pokazane..
Masz dobre oko do wypatrywania szczegółów. Pozazdrościć!
Ostatnie bardziej do mnie przemawiają a szczególnie pierwsze swoją budową kadru, rozkładem planów. Drugie podobne z tym, że trzcinki bardziej pospolite. Chłodna obróbka tym razem służy. Pobawiłem się wcześniejszym zdjęciem z promieniami w lesie gdzie po ustaleniu WB ukazały się pięknej barwy te promyczki. Warto przy nim popracować.
34 i 35 bardzo fajne kadry, ze wskazaniem na 34.
Na pierwszym tekstura jeziorka przyciaga wzrok.
Ladny spokojny widoczek, moze tylko szkoda ze jakosc kiepska.
Troche sie nad nim wypastwilam, a niech tam :-P
Ostatnie zdjęcia począwszy od 30 kapitalne (nie przypadło mi tylko do gustu to ze znakiem drogowym).
Świetna, zdecydowana, obróbka podkreślajaca osobowość fotografującego. Inna i moze wzbudzać kontrowersje, że niezbyt "poprawna". Ale nie schodź z tej drogi, to ma być TWOJA wizja. Podziwiam konsekwencję w ostatniej obrobce. Duży plus dla wątku i Ciebie.