dokładam kolejna fotkę. Proszę o komentarze
Wersja do druku
dokładam kolejna fotkę. Proszę o komentarze
Wykardowane trochę tak jakby ktoś w ostatniej chwili uciekł z lewej, albo fotograf nie zdążył dobiec przed zadzialaniem samowyzwalacza. Poza tym chyba ok. Psiak bardzo sympatyczny.
ostatnie twoje zdjęcie podoba mi się, tylko trzeba było centralnie skadrować. Jedynie niebo jakby lekko przepalone. Gdzie było robione?
kowalikster - tak się właśnie zastanawiałem nad przycięciem tej lewej strony. Później pomyslałem, ze może dobrze jest zostawić trochę torów kolejowych by nie było, ze zbyt ciasny kadr.
frrrost - zdjęcie zrobione w Ramsbottom(UK) na stacji kolejowej :) o ile Ci to coś mowi:) może dotnę to zdjęcie i wstawię raz jeszcze.
p.s
piesek też mi się podoba ;)
dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
Masz fajny motyw z tą parą. Ale ciachnij jakoś inaczej, bo teraz po prostu jakoś tak nijak widać. Chociaż nie przepadam za zbytnią obróbką, to tutaj uderzyłabym w sepię, aby wydobyć stary klimat.
MZ po wykadrowaniu o wiele lepiej. Sepia też o wiele lepiej wygląda niż ten B&W wcześniejszy. :esystem2:
Sepia spowodowała, że zdjęcie nabrało klimatu i te kostiumy- wygląda jak fotka z albumu mojej babci, gdy była jeszcze panną :-) Bardzo lubię takie zdjęcia.
Podobał mi się też "fafik"- smycz faktycznie razi, ale co zrobić?
A wracając na sam początek- to 13: fajny pomysł, popracowałabym lekko nad pionem i kolory podrasowała.
Pozdrawiam
tak, teraz lepiej. Kard dość ciasny ale sama para bardzo ciekawa, tylko brakuje mi tu jeszcze .......................szumu - byłby wtedy jeszcze lepszy klimacik.