Tak, bo dół jest czystszy.
Wersja do druku
Tak, bo dół jest czystszy.
Mi znowu bardziej podoba się 26, tylko ja jestem autorem i nie jestem obiektywny ;-)
Dajcie jeszcze proszę znać, jak jest z jasnością?? Kumpel zasugerował, że fotki są za ciemne, ale to chyba wynika bardziej z mojej tendencji do takiej obróbki niż z tego, że zostały źle naświetlone.
Obiektywnie jasność ujmując, mnie pasuje jak najbardziej :)
Jak dla mnie troszkę jaśniej mogłoby być, choć nie za dużo (w sensie aby podciągnąć do prawego końca histogramu). Wolałbym bardziej za to większy rozmiar zdjęć:) Na monitorach panoramicznych 900pix to niezbyt dużo, chociaż te 1100, 1200pix. Prezentowałyby się sadzę wtedy jeszcze lepiej. Podobają mi się obie:)
Ok. Następne fotki wrzucę, jak już kilka osób zasugerowało, w większym rozmiarze.
25 tak obrobic jak 26.To znaczy MZ,ze tej czerwieni zdjac troche z tego sniegu.W dol od lini horyzontu w zimnych barwach i gore bardziej nasycic .Zrobilem tak i bardziej mi sie podoba.Ale z tych dwoch tak obrobionych stawiam na 26.
Pogoda kiepska, to czas zajrzeć do szuflady. W kwestii technicznej i za Waszymi sugestiami wrzucam coś w większym rozmiarze, więc klikajcie do końca.
27.
Załącznik 139406
Ładne kolory. Jaka to rzeczka tak szybko płynie?
Bardzo ładne zdjęcie.
Jako namietny ogladacz nic nie odpuszczam..
A jakies meandry dalej sie nie wija...