tak, domofon mogłem przynajmniej spróbować wyciąć. W tym przypadku nie powinno to być (chyba) trudne. (Spróbuję w Picassie może się uda)
Dziękuje za opinie.
Wersja do druku
tak, domofon mogłem przynajmniej spróbować wyciąć. W tym przypadku nie powinno to być (chyba) trudne. (Spróbuję w Picassie może się uda)
Dziękuje za opinie.
72. - fajoskie, to spojrzenie powala :D Rowerek też ale chyba za bardzo pojechałeś z saturacją - ta czerwień na ramie aż się zlewa.
odnośnie czerwieni rowerka to głównie było z premedytacją użyte "glow" + trochę "saturacja", może efekt jest nie dla każdego OK, ale chciałem uzyskać taki "cukierkowy" efekt... ale czy mi wyszło :???:
Dziekuję za opinie i proszę o kolejne.
a teraz kolejna fotka (nie wyostrzłem bo picasa3 robiła z tą fotką jakieś "dziwy")
"stary dom2"
75.
Nieee no teraz to fotka fajna ;) ALe na poważnie to rzeczywiście taki drobiazg potrafi uratować klimat zdjęcia.
Lepiej! Było dobrze, a jest lepiej :)
Cieszę się że wg was jest lepiej, ale z drugiej strony trochę się poczułem jakbym oszukiwał (usuwając tych kilka drobiazgów).
Usunięcie tych kilku drobiazgów sprawia że jest to teraz zupełnie inna fotka. Przedtem było to bardziej dokumentalne zdjęcie- czerwony rower przed jakimś oknem z kwiatami. Teraz nabrało trochę nierealnego, bajkowego charakteru (czarodziejski rower), co jeszcze potęguje jakaś czerwona poświata bijąca od roweru :)