używa ktoś G9 w połaczeniu z 100-300 panasa ? interesuje mnie AF do ptaszorów takiego zestawu , bo GX7+100-300 zaczyna mnie już ......., a dokładnie jego jazdy po całym zakresie podczas ostrzenia :(
Wersja do druku
używa ktoś G9 w połaczeniu z 100-300 panasa ? interesuje mnie AF do ptaszorów takiego zestawu , bo GX7+100-300 zaczyna mnie już ......., a dokładnie jego jazdy po całym zakresie podczas ostrzenia :(
Które 100-300 sprawia Ci problemy?
v1, nie widze sensu wymiany na v2, mocno sie zastanawiam nad wymiana na 100-400, albo zmiana puszki na..... i tutaj wlasnie jest zagadka ? g9/em1v2 z drugiej strony juz nie chce miec "duzego" body, bylem tez wkrecony na a7v2 +70-200 ale mi przeszlo po tescie takiego zestawu - waga to chyba 100 kg ? :)
Nowy ma inny ad stąd pytanie i wersję.
po przesiadce z GX7 na g9 nie mogłem uwierzyć, że może być tak szybki AF i na dodatek tak szybkostrzelny :)
ogólnie puszka jest duża ale bez przesady, guziki to poezja, wizjer to rewelacja, dzisiaj byłem pierwszy raz w terenie nie zważając na kiepską pogodę, czekam na druge aku, będę testował z gripem :)
Mój kończy dokładnie rok. Przez ten czas brak problemów poza delikatnie spuchniętą gumą na gripie. Panasonic też ma ten problem. Wyszedł w Tajlandii, gdzie ciągle miałem go w spoconej łapie.
G9
Paru luda ma ten aparat.
Na początku było nawet ok, ale teraz wychodzi zbyt czuły spust migawki. Można to jakość obejść ? Praktycznie nie ma półspustu.