Brzydki jest, ale jeśli plotki się potwierdzą, a Canon nie zaliczy żadnej poważnej wpadki, to będzie to najbardziej sensowny bezlusterkowiec FF na rynku.
Wersja do druku
Brzydki jest, ale jeśli plotki się potwierdzą, a Canon nie zaliczy żadnej poważnej wpadki, to będzie to najbardziej sensowny bezlusterkowiec FF na rynku.
To się jeszcze okaże, puszka fajna, nie powiem. Ale obawiam się że ceny obiektywów mocno zniechęcą. Obecnie tylko 35 Macro jest akceptowalna, 50 1.2 to kosmos, a za 24-105 ze światłem f4 trzeba wydać ponad 5 kafli. Jeśli Sigma ich nie poratuje to wcale nie jestem pewien ich sukcesu. Ile można ciągnąć temat o przejściówkach i starszych szkłach?
No nie wiem czy taki drogi https://www.bhphotovideo.com/c/compa...EG_1433712-REG
Ceną 24-105 bym się nie sugerował, bo to obiektyw kitowy, a takich nie kupuje się osobno w mocno zawyżonej cenie. Tanio na pewno nie będzie, ale czy będzie drożej, niż u konkurencji? Zobaczymy.
Już jest tańszy niż Sony 24-105
Całkiem fajnie wygląda z tym dodatkowym gripem.
Trochę szkoda, że migawka 1/4000. Cała reszta dla mnie ok :)
Stary już jestem i lubię proste rozwiązania. Nawet jeśli jest jakaś elektroniczna, to raczej nie będę się za nią uganiał w czeluściach menu.