całkiem przyjemne foty, potwierdza się moja opinia o Canonie - jak już coś prawie przepala/lub całkiem przepala to robi to ładnie :)
to szerokie ujęcie to z Sigmy 10-20? trochę ostrość kiepskawa ale perspektywa fajna
Wersja do druku
całkiem przyjemne foty, potwierdza się moja opinia o Canonie - jak już coś prawie przepala/lub całkiem przepala to robi to ładnie :)
to szerokie ujęcie to z Sigmy 10-20? trochę ostrość kiepskawa ale perspektywa fajna
Co do ostrości to gdzieś przy wrzucaniu na forum mi zjechała. Generanie fotki w orginale mam ostre.
Generalnie robiłem S 30 1.4 i S 10-20, czasem C 85 1.8.
Ostatnia seria fotek super, świetnie ukazane emocje (oprócz 036- stonowany taniec) i ekspresję i łakomstwo małej, które ma wielkie oczy;-)
Wyróżnia się dla mnie fotka 039. spojrzenia i gesty obojga- strzał w dziesiątkę!
Coś mają w sobie Twoje portrety. Nie przekombinowane. Kolaże z imprez bardzo ciekawe, dużo radości na nich.
Świetne, dawaj więcej :D
Bardzo fajna ta weselna seria. Z resztą nie tylko te zdjęcia mi się podobają w tym wątku.
Ostatnia seria - znakomita, szczególnie ostatnie powala.
Chyba zostanę kotleciarzem:) Podobno nawet dobrze mi to wychodzi;) Po 40 ślubach aż się boję jaki będę dobry :)))))))))))
A tak na serio to ciężka robota na imprezie, a w moim wypadku to jeszcze ciężej jest po. Jak się nie nauczę szybko fotek obrabiać to zabraknie mi czasu na spanie.
Ze ślubu jest masa zdjęć to wszystkie muszą "jakoś" wyglądać oraz stanowic zwięzłą całość.
Pazatym pracuję na swój własny rozpoznawalny styl... mam nadzieję że sie go kiedyś dopracuję:)
interesująco wygląda twarz Joli w innych warunkach byłby to niezły portret a tak elementy otoczenia wpływają na nastrój, z wesel bardzo fajne, zatrzymujesz emocje, ciekawe sytuacje tak, że prawie każdy kadr ma klimat, składanki weselne też się podobają.
Analogowo:) Planar 50 1.7 i Contax 167. Fuji Superia 200.
Autoportret przerobiłem na BW.