Będzie więcej zdjęć. :-P Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Wersja do druku
Będzie więcej zdjęć. :-P Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Wyobraź sobie, że Twoja córuś za kilka lat przychodzi z takim "obcym" wszczepionym pod skórę - brrrrr... paskudnie to wygląda.
Fajoskie te zdjęcia z tatoofestu. To bardzo wdzięczny temat ale relacje zwykle wyglądają podobnie - ot - wydziarany dziara wydziaranego. Tu jest podobnie ale wychwyciłeś ciekawe osoby i sympatycznie je pokazałeś. Starsza pani wymiata.
Kiedyś marzyłam o fajnej dziarze, cieszę się, że nie uskuteczniłam swego planu ;)
Staram się, żeby w wątku nie było nudno, więc stosuję metodę płodozmianu. Dawno nie było żadnego streeta.
1286
o WOW :shock: :shock: :shock:Na ostatnim zdjęciu jest chłopak z mojej szkoły (znam tylko z widzenia) i kuzynka mojej koleżanki :grin: haha ale sie zaskoczyłam :shock: ale świat jest mały :!:
Apropo zdjęcia- dobre :)
Zdjęcia z Tattofest świetne,gość z żelastwem w ciele robi wrażenie,tak samo jak ta starsza kobieta.
Parasolka odlot! :)
Tancerze jak nie Twoje. ;)
No a przecudnego stworzenia domagam się stanowczo więcej w tym wątku! ;)
Pozdrawiam.
Widzicie jak street pomaga, to lepsze niz nk :P
Wersja Night'a co do Natali niestety ale lepsza :) Na tancerzach chyba cien od reki na twarzy przeszkadza
Co piłeś? Ja "w Natalii" nic nie poprawiałem :) To tylko cytat był :D
Tancerze fajni ale tancerce na twarzy przydało by sie bardziej jednorodne światło. Chłopak z gitarą i zapatrzona w niego dziewczyna przyjemne.
Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota. Tym razem dla urozmaicenia naga kobita:
1287
Światło było jednorodne. To cień od ręki tancerki. Mój błąd.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Mówisz, masz...
1288
O Ja Cie nie sune.... Moj slubny nie ma szans :lol:
Tak też myślałem, że to cień ręki ale zostawił ślad. 1287 bardzo ładna pani, spojrzenie pana wygrywa doswiadczeniem życiowym z kaloryferem.
1287. Elegancja-Francja :) Komentarz zza pleców "Pokaż, pokaż...znasz ją?" ;)
Foto zrobiona ZD 40-150 w starej wersji. IMHO ten obiektyw ma piękny bokeh i spokojnie można nim robić portrety. Szkoda, że takiego szkiełka (w tej cenie) nie ma w Nikonie.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Metodą którą opisałaś w poprzednim poście?:cool:
Kolejny portret:
1289
Kolejna fota:
1290
dziewczyna super, bardzo ładnie przerobione do czarni-i-bieli.
Co do dzieciuchów sympatyczne (takie w stylu amerykańskiego serialu detektywistycznego) ale ja bym zabłyszczył jeszcze czymś z przodu w celu zlikwidowania cienia od łapki.
:grin:
Tymczasem kolejna fota. Moja córka Majeczka i jej chomik o imieniu Mini. Maja twierdzi, że to jest dziewczynka, czyli chomisia. Ja nie mam pewności, ale brzydzę żeby to sprawdzić.
1291
mysle ze bardzo sympatycznie to wyszlo:grin:
miło widzieć radość w foceniu
kolorowe zdjęcia nadają się o **** potłuc Rafale Czarny..
te same kadry w b&w sprawiały by że gubił bym kapcie..
np. seria związana z tatuażem.. ni to pies ni wydra..
w czerni i bieli nabiorą te zdjęcia rangi i wagi..
nie wiem co cię skłania ku kolorowym kolaboracjom - tym bardziej że przechodzisz do b&w w świetnym stylu..
wchodząc w twój wątek spodziewam się koloru czarnego koloru białego i sporej ilości szumu...
ad jakiegoś czasu zastaję kolorowe bezduchy i co gorsza próby studyjne:)
nie tędy droga:)
nie idź tą drogą Rafale Cz.
[to moje odczucia - innym może wydać się to smaczne]
pozdrawiam z pióropuszem w ręku ;]
Nic mnie nie zniechęci. Postanowiłem nauczyć się robić porządny portret i tak się stanie. Nie można focić wciąż tak samo. To oczywiście nie oznacza, że nie będę streetował. Czarno-białe ziarniste foty po prostu mi się znudziły. Ileż można. Nadal dużo robię w czerni i bieli (chyba nieuważnie przeglądnąłeś mój wątek), ale już bez ziarna i winiety. Pewnie kiedyś do tego wrócę.
Ja (i większość z nas na forum) mamy tę przewagę nad zawodowcami, że fotografujemy tylko i wyłącznie dla przyjemności. Teraz kręci mnie portret, więc będę focił portrety.
Tymczasem kolejna fota:
1292
1292 swietna...
Ale gdzie frytki? Takie kotki są najlepsze z frytkami ;) A na poważniej bardzo mi się podoba koncepcja i wykonanie tego zdjęcia.
Zmysłowe :)
Mocne w wyrazie. Bardzo udana kompozycja i b&w : )
Pozdrawiam : )
Teraz sie zastanawiam, co ten biedny kot tera przezywa, nie wiem jak ja bym zareagowal jakby mnie chcieli zjesc :P
Ale fota nic dodac nic ujac, udana
Kręci cię portret - bardzo dobrze i tak robisz to lepiej niż ja . To z kotem ciekawe ; inne .
Następne zdjęcie z kotem:
1293
Jestem miłośnikiem kotów, zdeklarowanym, ale protestuję przeciwko braniu kotów w nieogoloną paszczę:), lizanie kocie i owszem:) Bo mają takie cudownie szorstkie języczki!