No to czekam na coś nowego :)
PS. Portret też jak najbardziej mile widziany.
Wersja do druku
No to czekam na coś nowego :)
PS. Portret też jak najbardziej mile widziany.
Kolejny portret.
1278
zdjęcie z czerwonym parasolem KAPITALNE! :grin:
ostatnie foto mocne, choć wywołuje u mnie negatywne odczucia... mój poj****y sąsiad wygląda podobnie i takiego czuba to już dawno nie widziałem ;/
Tak z ciekawości - te zgrubienia na skórze na ręce to też dla ozdoby?
Dawno nie zaglądałem - trzeba więc ten stan rzeczy zmienić. Ze zdjęć jakie ostatnio zaprezentowałeś najbardziej wstrząśnięty jestem: a/ serią z baletnicą, w szczególności chodzi mi o zdjęcia z dzieckiem; b/ Gołą pańcią wśród żółtych badyli. Co tu dużo kryć - mistrzostwo.
Hmm.. Byłeś na Tattofest?
Portret udany, facet byc moze i sympatyczny, ale nie wyobrazam sobie jak mozna isc do lozka z czyms takim...
Moze ma wiecej ozdob w bardziej niewidocznych miejscach...:roll:
Kobieta w rzepaku bardzo ładne, pogodne i radosne. Pan z zdjęcia 1278 budzi we mnie falę przeciwstawnych odczuć z których jedno to podziw a drugie jakieś odrzucenie. Najgorsze jest to, że pomimo braku rozmowy, wzajemnego poznania się już gdzieś tam został zaszufladkowany i może niesłusznie.
Kolejna fota z Tatoofestu:
1279
Niezwykle sympatyczne, jak patrzę na modelkę to jestem przekonany o braku granic i piękne jest to, że ukryte marzenia można spełniać.
Wiejo masz jakieś tatuażowe marzenia? :wink:
I jeszcze jeden fajnie wydziarany kolega:
1280
Bardzo fajne tatoofotki :) Generalnie pierwszy pan wzbudza największe emocje i pewnie w większości in minus ale pewnie może być całkiem sympatycznym kolesiem ;) Tatuaże, jak ktoś lubi, fajna rzecz. Sam mam i nie narzekam ;)
Co do ostatniego... Pana... nasuwa mi sie jedna mysl: "Ja cierpiedole!"
Prosze cie, wytlumacz mi ze jest sympatyczny bo inaczej to bede mial koszmary w nocy!
Przecież ostatni Pan wygląda bardzo sympatycznie!
Fajna fota.
Rafał ale impreza. Fotka z Panią git.
Chętnie zobaczyłbym te zdjęcia w formie reportażu - w kupie. Może będzie taka możliwość? :)
Jak znajdę chwilę to usiądę i obrobię resztę fot. Dość sporo tego napstrykałem. Tymczasem inna fota:
1281
Nic dodac nic ujac. Poprostu zdjecie, seria tatoo o wiele lepsza!
Kolejna fota:
1282
dziewczyna niesamowicie przypomina Alyson Hannigan! cóż za oczy! Bardzo mi się podoba ten typ Fotografii. Ta bijąca pozytywność!!!!!!!!!!!!! :-)
Szereg bardzo gites fotek portretowych i sytuacyjnych;-)
Pozdrawiam
Kaz
Ale zes natrzaskal tych fot :) Pol dnia siedzialem tylko w twoim watku ;) Forma jak widze dopisuje, a i na wyjazdy widze sie wybierasz. Zazdroszcze wam tego wypadu na tatoozlot. Ale, ale- czerwona parasolka wymiata panie :) Czemu jeszcze nie w galerii? Zasluzyla na publiczny widok :)
Fajnie, że starzy juserzy wracają na forumsa. :wink: Kolejna fota:
1283
świetne :)
Z ostatnich to 1282 bardzo mi się podoba. Z tej foty aż promieniuje pozytywna energia :roll: To zasługa chyba uroczej modelki :wink:
Co by nie przynudzać tatuażami wrzucam zdjęcie najpiękniejszej kobiety świata. To przecudne stworzenie ma na imię Natalia.
1284
ekmmm, śliczności :wink:
Po zobaczeniu Natali zapomniałem o tatuażach i wszystkim innym. Masz rację jest wyjątkowo piękna.
Fajne te ostatnie portrety. Ale "stritu" Rafale nie odpuszczaj ;)
Świetne fotki - z tatuażami też.
Pozdrawiam.