Co chciałem uchwycić? Okruch życia, chwilę... Nie wiem, czy mi się udało. Przy każdej focie, która pokazuję mam wątpliwości, czy jest warta pokazania...Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Wersja do druku
Co chciałem uchwycić? Okruch życia, chwilę... Nie wiem, czy mi się udało. Przy każdej focie, która pokazuję mam wątpliwości, czy jest warta pokazania...Cytat:
Rafale,Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
udalo sie Tobie. Dokladnie tak, jak napisales "okruch zycia, chwile....". Fotografia to zapisywanie chwil, zakrzepniecie codziennosci na papierze. Tobie sie to znakomicie udaje. Nie wszystkim udaje sie zauwazac to, czego nie ma, jak w poezji. Szukanie drugiego, trzeciego, czwartego dna - to tez, a moze przede wszystkim - fotografia.
pozdrawiam,
excel
Gdyby istnial jakis wspolny szczegol albo kontakt pomiedzy nimi lub brak kontaktu ale ostentacyjny brak albo krzeselka kolorami wymieszane. Oczywiscie teoretyzuje.
PS. poszedlem dzis na rynek by jakiegos streeta zrobic ale ostre slonce i mocne cienie szybko wplynely na moja decyzje - idz chlopie do domu :-)
Mocne słońce popołudniowe słońce i długaśne cienie to jest to, co tygrysy lubią najbardziej.Cytat:
Kolejna fota (chyba przestanę numerować :roll:) :
438
to jest najs, tak sobie dzieci wyobrazaja niebo - kolorowe i na wyciagniecie reki.
Ale slonca i cieni nie widze :-)
Zachmurzone niebo też jest super do focenia. Podobnie jak każdy rodzaj pogody ;) .Cytat:
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
439
Komiczna fota..., kto teraz kase w reklamowce nosi :-) Gosc widac zdecydowal sie uciekac slynnym korytarzem pionowym :-)
438-rzeczywiscie przyjemna, prawde mowiac coraz bardziej podoba mi sie tandem kolor+ramka w Twoim wykonaniu :)
439-heh napad na kantor? ;) Komiczne.
438-raczej stawiałbym, że to dziecko chce dostać te baloniki->mama ma potfel w ręku.
439-czyżby szanowny Pan także był lekko pijany (nawiązując do Twoich sobót) jak tam właził? Chyba, że rzeczywiście napadł na kantorek poniżej.
Musze Ci szczerze pogratulować, bo oglądając coraz to koejne Twoje foty stwierdzam, że zawsze wiesz kiedy dodać winiet/kiedy nie, kiedy robić ziarno, kiedy B&W-no dobra raz miałem zastrzeżenia. Imponujesz mi. :D
Moje szczere (choć nie wiem czy narazie są czegoś warte) gratulacje.
Pzdr