-
1 załącznik(ów)
Odp: Zdjęcia "kasprzyka"
Witajcie
Sorry, że Was tak bez odpowiedzi pozostawiłem, coś pamięć mi szwankuje :oops: ;)
Dzisiaj o 6-tej byłem już w budzie, szału nie było, kruki nie przyleciały, myszołów tylko jeden, jedynym plusem to fakt, że pojawiła się drobnica przy słoneczniku, jak na razie same sikorki .. :???:
Eksperymentalnie dobrałem tło - korona drzewa, chciałbym poznać Wasze opinie, czy jest fajnie, czy "ble". Jak przestawię patol, to tłem będzie oddalone niebo - dolina Noteci. W fotołowach zamieściłem jedną serię.
Myszołów zwykły, odmiana jaśniejsza.
Pozdrawiam ciepło
-
Wg. mnie tlo za mocno napackane u myszaka.
pozdro
-
Chyba na tle nieba Twoje trofea będa ciekawsze, tylko czy słonko nie przepali ujęć?
-
Fajne światełko bardzo na ostatnim.
Pozdro
-
Bardzo fajne, zwlaszcza pierwsze. Ocena w galerii :grin:
-
Mnie tło nie przeszkadza. Myszak trafiony idealnie, a ocena w galerii. :grin:
-
-
1 załącznik(ów)
Cześć
Fajnie, że tu jeszcze wpadacie, miło Was posłuchać, przyjmuję wszystkie wskazówki :)
Wybrałem się ponownie w niedzielę, na miejscu byłem już przed 4-tą rano, zabierałem braciszka i szwagierkę z dyskoteki, i nie warto było się cofać do domu. Myślałem że sobie pośpię w czatowni, ale jakoś się nie dało, mimo to wrażenia świetne, aczkolwiek później rozczarowanie bo była mgła i tylko jeden myszak, kruki mnie omijały, sójek cała masa i ostro słonecznik wyżerają :evil:
Ledwo co tą czatownię postawiłem, a już myślę o nowym miejscu, w jakąś fobię wpadłem ;)
Zamieszczam portret jednego ze szkodników - jak na 1/13s to dobra ostrość wyszła (225mm)
Pozdrawiam
-
Myszołow bardzo ładnie zapozował, o tle już pisali inni. Sójka na brzozie jakaś taka wstydliwa, szkoda bo fajnie zaświeciło i tło ładne plus te gałązki brzozowe bardzo mi się podobają. Ostatnia sójka jak na taki czas to faktycznie nieżle wyszła. Pozdrawiam
-
A propos myszołowa - często teraz wysiadują na czubkach drzew przy drogach - jak blisko da się do takiego podejść ?