Maruderzy....:wink:
Ściągnęłam trochę niebieskiego, jak to widzicie?
Niebieski być musi, on tam był! odbijał się w kałużach
Wersja do druku
Maruderzy....:wink:
Ściągnęłam trochę niebieskiego, jak to widzicie?
Niebieski być musi, on tam był! odbijał się w kałużach
Jak dla mnie jest lepiej.
Jeszcze daje po oczach ;)
Wanilio droga, z takim nasyceniem pięknie wyszłyby Twoje tropikalne widoczki ale nasza rzeczywiśtośc jest trochę bardziej szara :-P
Poza tym, to coś, czym zrobiłas tę fotkę mocno aberruje.
Spójrz na kontury wierzby z prawej, jej lewa strona ma niebieska obwódke a prawa zieloną. Podciągnięcie nasycenia jeszcze to uwypukliło.
Aberracje można usunąć w programie graficznym dwoma suwaczkami, nawet z Canona.
Warto :)
Kurcze, zazdroszczę Wam monitorów!
Na moim starym lapku różnica jest minimalna i na obydwóch te niebieskości bym przytłumił.
Myślę, że w trzeciej wersji Wanilia nas zaskoczy i spełni nasze życzenia :)
Pamiętajcie jednak, że Dziewczyna ma sporo ostatnio na głowie, no może w kojcu :)
Szczeniaczki przemiłe. Krajobraz z wierzbami motyw fajny w postaci drzew i drogi polnej w bruzdami. Zgadzam sie z przedpiszcami, niebieski nienaturalnie wysycony.
Dziękuję Wam serdecznie za uwagi :) Czasem spojrzenie innych skłania do refleksji. Wahałam się ale może to dobry pomysł żebyście sami spróbowali pobawć się zdjęciem?
Rocco masz rację, że pojawiła się delikatna aberracja, ale prawdę mówiąc nie bawiłam się nigdy w usuwanie jej programem, bo zwykle zdjęcia po prostu uważałam za nieudane. Będę wdzięczna za podpowiedź jakim programem to robicie. Jest też winieta którą usunęłam. Zdjecie nie jest porywające, ale kompozycję uważam za udaną. Nie ukrywam , że trochę się z nim pobawiłam.
Zapraszam do wspólnej zabawy. Ciekawa jestem jak zabierzecie się do tematu. Chętnie sią od Was czegoś nauczę.:grin:
Mnie to po zabawie suwaczkami tak wyszło
lub tak
Chłopcy doceniam wasze starania ale żebym tak padła na kolana.. to nie powiem :wink::-P
moje próby jakoś nieobiektywnie ale bardziej mi się podobają
próbujcie dalej:grin: