Podobały :)
Turystom z wycieczkowców też się podobały. Fajnie pokazali tę kolej jadącą przez tunele na szczyt i... wodospady. Bajka :D
Wersja do druku
Podobały :)
Turystom z wycieczkowców też się podobały. Fajnie pokazali tę kolej jadącą przez tunele na szczyt i... wodospady. Bajka :D
@Bodzip Jak piszesz "kolej jadąca przez tunele i szczyt" to pewnie pokazali tzw. Flamsbanę. https://www.norwaysbest.com/flamsbana/ Piękne widoki.
Wodospady powiadasz.... :) tylko nie to... :mrgreen:
I jeszcze raz tylko w pionie...
1029
Załącznik 233899
...
Znowu jakieś foch :mrgreen:. Masakra.
1030
Załącznik 234189
1031
Załącznik 234188
1032
Załącznik 234187
...
Było jakieś BUM !! ?
A i owszem...
Bum zrobiła moja zastawa obiadowa wraz z obiadem. Poleciała jak UFO ze stołu z trzeciej foty. Szukałem jej po całym parkingu. :mrgreen:
Śmigłowiec przyleciał przejąć pacjentkę z "karetki", bo mimo że do Trondhaim tylko 250km, ale samochodem w godzinach "szczytu" trwałoby to ca. 4 godziny,
1033
Załącznik 234197
1034
Załącznik 234195
1035
Załącznik 234194
...
Za każdą moją bytnością w Norwegii staram się odwiedzić moje ulubione miejsca. Jednym z nich jest ten zakątek.
Z roku na ro zostaje coraz mniej drewnianych elementów ....
1036
Załącznik 234267
...
Nie no panie, to jest zdjęcie klasa. Taki widok przyjemnie się ogląda. Czym robiłeś?
@Znowu jakieś foch :mrgreen:. Masakra.
Śmigło się poruszyło zamiast zastygnąć? :grin:
@1036 ładnie sie rozpada ten wrak
Dzięki :)
50mm na Z6.
Teoretycznie śmigło powinno być bardziej rozmyte. Zdjęcia robiłem maksymalnie domkniętym obiektywem, a i tak czas był za krótki :(
Ano rozpada się, bo co ma innego do roboty :). A u mnie się rozpada... ło :mrgreen:
.
1037
Załącznik 234298
...