Z brakiem biustu słuszna uwaga (oczywiście dobrze wiemy, że w rzeczywistości dziewczyna piękny biust posiada) :)
Wersja do druku
Z brakiem biustu słuszna uwaga (oczywiście dobrze wiemy, że w rzeczywistości dziewczyna piękny biust posiada) :)
Cenne są Wasze uwagi. Brak piersi jest faktycznie dokuczliwy. Ostatnia fota z tej sesji:
1270
Ehhhhh, piękne :roll:
I mi tęsknoty za dołeczkami i pampersami wróciły :wink:
Kolega Oskarek jest przefajny. Mnie tam się nie tęskni za pampersami, ale mam jeszcze "młode" dzieci. ;-)
1271
1271cprzyprawia o uśmiech na twarzy :grin:
Sękju za wjazdy. Moje kolejne zmagania z materią studyjną. Dzisiejsza sesja z Dominiką i Pawłem. Cenię krytyczne wpisy, bo w studio jestem zielony i chętnie wysłuchuję vox populi.
Kolego (koleżanko) forowiczu (forowiczko). Nawet jeśli piłeś ze mną wódkę na którymś zlocie, nie krępuj się. Wal jak w bęben. Duży chłopak jestem. Nie potnę się. ;-)
1272
No pewnie, że z wielką przyjemnością z Tobą wódkę piłem i jeszcze bym się napił, co jak sądzę, nastąpi. Natomiast co do foty, to tchnie dla mnie z lic tancerzy sztuczność spowodowana właśnie, warunkami studyjnymi. Sądzę, że gdybyś uchwycił tę parę na scenie, byłoby o niebo lepiej. Natomiast coraz "profesjonalniej" :) poczynasz sobie ze światłem, czego szczerze zazdroszczę. Z poważaniem, w oczekiwaniu na podniesienie pucharów, bo z zacnym człowiekiem zawsze warto wypić!
Piter, znasz mnie więc wiesz, że jestem heterykiem, aż do bólu. Ale jeśli kiedyś w studio przewróci się ciężka lampa na statywie, pierdzielnie mnie w czaszkę i stanę się biseksualny, to Ci się oświadczę. ;-)
Stworzymy białe małżeństwo homoseksualne. Znaczy się, nie będziemy się do siebie zbliżać (no chyba, że w calu stuknięcia się pucharami), ale za to będziemy razem mieszkać i będziemy sobie sprowadzać na bazę fajne panienki. Co Ty na to? :grin:
1273
Co ja na to? Jak na lato, bo powiem Ci tak między nami, że...., a co tam i tak Cię dopadnę, jak już kilka razy próbowałem :) Zapomniałem dodać, że ta fota zacna. Czyżbyś studio w domu swym otworzył?
dwie ostanie fotki innofajne ;)
pzdr
Znowu się oświadczyłem Piotrowi. :roll: Wódko pozwól żyć!!! :roll::roll::roll::wink:
Kolejna fota z ostatniej sesji:
1274
Czyli jest szansa, że się ze mną też napijesz na jakimś zlocie :wink:
Ło mamo jedyna... Popłakałam się :lol::-P
I że by nie było... Z ostatnej serii "baletowej" najbardziej spodobala mnie się 1273 :roll:
Se o mnie nie zapomnijcie w kwestii delektowania siem:wink:
Na 1272 światło widziałbym z lewej strony, nie prawej - teraz jest jakoś jeszcze mniej naturalnie, niż wynika z sytuacji studyjnej. Pozostałe z sesji OK.
Chciałeś "bicia" mimo toastów, to masz:-P
Ale na nic więcej teraz mnie nie stać, bo wznoszę Wasze zdrowie Kasztelanem niepasteryzowanym...:lol:
Rafał. Wódki z Tobą nie piłem i szkoda! - kajam się i żałuję :P
Generalnie nie jest dobrze - jest kiepsko. Podstawowe błędy i braki techniczne. Światło, pospolite kadry i nudne zdjęcia.......
Ok a teraz na poważnie;)
To ostatnie światełko dużo bardziej mi leży - szczególnie ma akcie w BW i 1270 - ma w sobie coś niedopowiedzianego, jest gra światła i cienia i jakaś nazwijmy to "tajemnica". Bardzo mi się podoba.
1272 - jest ok.
1273 też fajne - choć brakuję jak dla mnie ciut światełka na twarzy - chociażby muśnięcie z jednej strony .
1274 - hmmm - średnio mi leży. kolory mi się nie podobają i kard jest jakiś nie pełny - ciachnięte kolano - i jakaś taka pustka nad głową. Może BW i inny kadr?
PS. Pamiętaj, że ekspertem nie jestem :P To takie subiektywne uwagi.
Skąd Ty bieri tych wszystkoch człowieków do swojego studia??:)
Pozdrowionka,
No to może tak?
1275
Rafał teraz jest git!!:) - bardzo ładne BW i kadr.
Mi też nie wychodzą:P
Robisz w RAW?
Ja trochę widzę różnice jak sobie ekran skalibrowałem i zacząłem się bawić w LR to byłem trochę bardziej zadowolony, choć nie do końca.
Zdjęciami 1274 i 1275 ze względu na niesamowitość tematu jestem mocno poruszony. Byc może tak piękne i pełne naturalności uczłowieczenie muzy na to wpłyneło. Jak dla mnie jest to wielkie coś. Przesympatyczne i pełne ciepła zdjęcie 1270. Kadry 1272 i 1273 pomimo ciemnej tonacji wyziera z nich niesamowita lekkość, zwiewność i to wrażenie powtarzam się ale trudno, piękna.
ładnie, ciekawie widać przyjemność w robieniu zdjęć :)
no no, 1275 pogratulować
Bardzo ładny kadr na ostatnim!
Dziękuję za komentarze i odwiedziny. Kolejna fota nagiej kobity:
1276
No nie! To jest absolutnie boskie :) Aż się zalogowałem żeby to napisać, co robię niezwykle rzadko! Z Twoich nie "stritowych" dla mnie najlepsze zaraz obok portretu kobity obgryzającej jabłko (to w klimacie Avedona). No i karmiąca baletnica B&W też mnie bardzo leży.
Kolejna fota:
1277
Wygląda jakby zaraz miał się rozbić, mrocznie :)
wracając do poduszek...
robione Olkiem czy na Nikonie?
szkoda... :(
Jak zwykle z wielką przyjemnością "nadrabiam zaległości" w Twoim wątku...
Szczególną uwagę przyciągnęło zdjęcie 1270 - przepiękne...
Pozdrawiam
szkoda że przeszedłeś na nikona, ale jeśli zdjęcia będą lepsze to ok. troche wybiłeś mnie z przeświadczenia, ze jesteśmy po właściwej stronie.
ale dobrze że jesteś na forum, bo wiele się możemy nauczyć.
Zauważ, że nie wieszam psów na Olympusie, bo... to świetny sprzęt. Może inni mają jakieś niebotyczne wymagania - dla mnie OlySystem jest super. Zmieniłem system nie dlatego, że czegoś mi brakowało. To był po prostu kaprys, bez racjonalnego podtekstu.
Jeśli chcesz być po właściwej stronie to rób zdjęcia byle czym i nie przejmuj się foto-oszołomami. :wink:
co za różnica jaki aparat?
Ja oglądając foty nie myślę o tym jakim aparatem kto je zrobił.
Rafale taka ładna pogoda a tak mało ulicy? :> Co się dzieje?