Fajne te kry, można sobie wymyślać co to jest, jak z chmurkami na niebie :grin:
Wersja do druku
Pomysł fajny z tymi krami. Szkoda że światełko było takie mizerne. Gdyby jakieś promyki słońca zagrały, pewnie efekt mógłby być rewelacyjny.
Witam.
Słuchaj czuja,zdjęcie z kuchni bardzo fajne.We wnęce kredensu stoi butelka po śmietanie ze sreberkiem na wierzchu ? Ehhh stare czasy.
Właśnie,skąd Ty masz taką smietanę????:-)
Ostatnie na miniaturkach wygladaly na jajka sadzone :-P
Masz racje pani bufetowo, ze na widok czegos takiego nie mozna przejsc obojetnie.
Jolly, na zdjęciu z krami faktycznie światło było kiepskie (takie zresztą jest od kliku dni). Piękne krajobrazy dookoła ino światła niet - wybór należy do ciebie :)
Co do śmietany w butelce z kapselkiem - już kiedyś wyjaśniałam. Kupiłam tę śmietanę w Suchej Beskidzkiej 2 lata temu, wyprodukowana przez SM Wadowice :D Butelkę przywiozłam jako pamiątkę.
Poniżej jeszcze jedno zdjęcie z dnia niesłonecznego ale pięknie orzeźwiającego. Niestety - technicznie nie powala ale jest takie... optymistyczne :D
"Zimna suka"
Fajne to ostatnie. Takie minimalistyczne ale fajne.
Zaskoczyło mnie to ostatnie. Na miniaturce myślałam, że to dziecko na sankach... Otwieram, a tu piękny brykający haski :roll: Widać, że jest w swoim żywiole :wink:
Przez kilka dni spożywania dużych ilości sosu tabasco poziom endorfin w organizmie mem osiągnął stan maksymalny. W związku z tym czuję nieodpartą potrzebę wrzucenia czegoś ładnego ;)
Z dzisiejszego poranka:
"Hen, heen, za lasami, gdzieś daleko w Tczewie"