Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Robert, z zasięgiem w Tatrach jest całkiem nieźle. Może zasilanie do wieży komórkowej uwaliło. Już w Wigilię ludziska narzekali że połączyć się nie idzie nawet w samym Zakopanem.
Co do drzew, to wyglądają jak zaczesane włosy. Coś niesamowitego. A ta górka w Kościeliskiej to już słynna w całej Polsce jest :)
Sczęśliwego i wędrownego Nowego Roku :D
Na 165. chyba najbardziej rzuca się w oczy ogrom zniszczeń. Eh... ta nasza Matka Natura...
Wszystkiego dobrego Ci w tem dziewiczym roku :)
Wiem Bogdan że w Tatrach z zasięgiem jest nieźle, miejsce gdzie mieszkaliśmy jest takim akurat miejscem że zasięg jest tragicznie kiepski, a właściciele jeszcze nie udostępnili neta w domku. Na jedno to dobrze, zamiast siedzieć przy laptopach siedzieliśmy przy piwku i malinówce :).
Za życzenia wszystkie serdeczne dziękuję :).
Zywiol pokazal co potrafi, jeszcze tak polozonych drzew nie widzialem.
Robert wszystkiego najlepzego w tym Nowym Roku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Robert, z zasięgiem w Tatrach jest całkiem nieźle. Może zasilanie do wieży komórkowej uwaliło. Już w Wigilię ludziska narzekali że połączyć się nie idzie nawet w samym Zakopanem.
Co do drzew, to wyglądają jak zaczesane włosy. Coś niesamowitego. A ta górka w Kościeliskiej to już słynna w całej Polsce jest :)
Sczęśliwego i wędrownego Nowego Roku :D
Fajny secik! Łazikuj i wrzucaj więcej.
@Bodzip: gołąbia pocztowego mogą se wysyłać(chyba że się o wieżę rozp...y), a nie narzekać.:-P
---
edit:
Y163 Super!
2 załącznik(ów)
O dziwo nikt nie narzekał :), szczególnie przy malinówce...
Nie mam dużo fot, pogoda nie była zbyt łaskawa, śniegu jak na lekarstwo, pierwszego dnia w Górach znów szalał halny i był zakaz wychodzenia na szlaki, nie wiało na szczęście tak jak w Święta. Na Kasprowym "zaledwie" wiatr osiągał 100km/h. Na drugi dzień wybrałem się na wschodzik, a jako że troszkę późno poszliśmy spać to lekko zaspałem i miejsca do focenia niezbyt wyszukane.
Y171
Załącznik 107236
Y172
Załącznik 107235
te zdjęcia robią wrażenie
identyczny koszmarny widok połamanych drzew jak zapałki był w borach tucholskich nad rzeką Wdą kilka lat temu po przejściu trąby powietrznej.
Niesamowity widok powalonych drzew, u nas w Beskidach też sporo połamało, ale nie wygląda to aż tak źle i oczywiście również tylko świerki ze swoim płyciutkim systemem korzeniowym:|.
Pozdrawiam, życząc wielu udanych górskich wypraw.
yamada, piękne niebo! Ja jestem śpiochem i nigdy nie potrafię się zmusić do wczesnej pobudki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Muminek
Niesamowity widok powalonych drzew, u nas w Beskidach też sporo połamało, ale nie wygląda to aż tak źle i oczywiście również tylko świerki ze swoim płyciutkim systemem korzeniowym:|.
Pozdrawiam, życząc wielu udanych górskich wypraw.
Habsburgom za to dziękować że buczynę wycieli i nasadzili świerka gdzie popadnie :-(