W "kwadracie" bardzo fajnie pokazane proporcje :) Co do aktu to też chętnie zobaczyłbym więcej twarzy (choć czy tu wzrok skupia się na twarzy ;) )
Wersja do druku
W "kwadracie" bardzo fajnie pokazane proporcje :) Co do aktu to też chętnie zobaczyłbym więcej twarzy (choć czy tu wzrok skupia się na twarzy ;) )
Bufetowa, Quentin, zgadzam się z Wami. Wieczorkiem usiądę do kompa i jeszcze raz obrobię fotę. Mam rawa więc bez problemu wyciągnę coś z przepalonej twarzy.
Klasyk z drzewkiem swietny, akt przyjemny z tym, że uwaga Bufetowej bardzo trafna, także miałem wrażenie dwuosobowości.
Poprawiłem zgodnie z Waszymi sugestiami i jest IMHO lepiej. Dziękju za dobrą radę.
1256 B
Było dobrze, jest super. :wink:
Od dłuższego czasu obserwuję Twoje foty (również te streetowe i koncertowe) i jestem pełen uznania.
Pozdrawiam
nie, nie.... jednak więcej cienia z pierwszej wersji nadaje zdjęciu więcej tajemniczości.... zdecydowanie wolę pierwszą wersję. W drugiej jakoś za bardzo skupiam się na nosie modelki.....
Nie dogodzisz każdemu ;-)
Ja przy takich obrazkach bardziej skupiam się na pierwsiach :) Fota pierwsza klasa i druga wersja bardziej do mnie przemawia.
Dlatego czasem warto aby wdepnęła tu jakaś kobieta i spojrzała na twarz - czy śminka sie nie rozmazała albo przedziałek krzywo :D
Jest jeszcze dziwny włos PD, nierówność na ramieniu bym wyretuszował.
Na wstępie-jestem wielbicielem kobiecych wdzięków:cool: jednak... (bez czepialstwa) poprzez taką a nie inną pozę modelki przybyło jej brzuszka ( zgarbione plecy, ten ćwierć obrót, oraz b. jasny brzuch pod piersią spowodowały wg mnie takie złudzenie)- a sądząc po rękach pani jest szczupłą osóbką - przyglądnij się, byle bez zbyt długiego wpatrywania się w piersi:wink:
pozdrawiam
to jest jednak kwestia monitora..... pierwsze zdjęcie oglądałem na staruszku i zakres tonalny (ew. ustawiona jasność monitora) powodował, że większość ciała modelki spoczywała w ciemnościach. Nawet lekkich przepałów na twarzy nie było widać.
Teraz jak sobie spoglądam na oba zdjęcia w moim niesamowicie rozjaśnionym monitorze to przyznaję rację większości, że druga wersja jest lepsza od pierwszej....... ale i tak pierwsza wersja oglądana na ledwie dychającym lcd była (jest) nieprawdopodobnie doskonała. Czasami warto mieć dostęp do gorszego monitora... ;-) Jutro rano znów spojrzę w oko Mona Lisy :cool:
Nie mniej jednak sesja jest obiecująca i proszę o kolejne materiały!
Co by w wątku nie było nudno, dla odmiany street z ostatniego wypadu Olkowego. Fota zrobiona w Chęcinach, kiedy z Pioro i Dziadkiem pytaliśmy o drogę w drodze powrotnej z ruin zamku.
1257
1258
Ostatni portret być może nieco niedoskonały (zgdzam się ze spostrzeżeniami agi) jednak przyciaga wzrok- nie tylko z powodu ładnych piersi ;) (to na mnie nie działa ;P) ale ładnego tajemniczego, nieco zadziornego wzroku uroczej modelki :grin:
Pozdrawiam :grin:
Dzięki za wjazdy i komentarze. Kolejna fota:
1259
Zdjęcie z QŃ'em bardzo fajne. Tzn z ****, czy też zadem tegoż oto zwięrzęcia na dwie litery.
1258 swietniaste:grin: 1259 tylko troche mniej:wink:
Wiesz Kowalikster, we wszystkim trzeba dopatrywać się jasnych stron. W tym plugawym internecie lśnimy jak perła w kupie gnoju. :grin::grin::grin:
***** ?
Internet nie jest plugawy - to użytkownicy robią z niego mówiąc delikatnie dom publiczny.
Dziadek wskazujący drogę bardzo fajny, oraz kuń a raczej efekt w jakim został sfocony.
Dzięki za komentarze i wjazdy. Kolejna fota - Oskarek i Tomek.
1260
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Jakieś brzydkie słowo napisałaś?
Ostatnie super !!!!!!
no kard przyjemny ale troszke brakuje mi swiatła na twarzy po lewej stronie..
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
o kobiecie ta opinia oczywiscie :)
1260 bardzo przyjemny i taki taciny kadr:grin:.
Dzięki za wjazdy i komentsy. Kolejne foty powstały w sobotę na krakowskim rynku. "This is war", czyli Międzynarodowy Dzień Walki na Poduszki.
1261
1262
1263
1264
1265
1266
1267
Rafale a Ciebie przypadkiem gdzieś tutaj nie widać?
http://foto.westu.info/pillow-fight-2010/IMG_6553_.jpg
żródło: http://blog.wojciechkoszyk.pl/2010/0...a-na-poduszki/
te z darcia poduch świetne. szczególnie 1266 mi przypadło do gustu.
szkoda, że tylko w Krakowie odbywają się takie imprezy....
I ostatnia fota z forumowego wypadu do Kielc:
1268
Dziś mi stuknęło na liczniku w wątku ćwierć miliona wjazdów. :-)
Kolejna fota studyjna:
1269
Wojna poduszkowa zacna i wiele tam się dzieje. Popas dla koni fajny. Do ostatniego jakoś nie mogę wyrobić sobie zdania.