Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Przepraszam, że się wtrącam, ale jak obserwuję te Wasze zmagania, to mnie taka refleksja nachodzi, że może lepiej byłoby się bardziej przyłożyć do wykonania zdjęcia, zamiast potem walczyć z nim w nieskończoność na komputerze...
:) Pewnie że lepiej!!! :D
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Co do przyłożenia się do zdjęcia - to jak najbardziej. Ale i tak prawie zawsze trzeba coś grzebnąć, więc nie ma to-tamto.
Goździka spaskudziłaś + przepał
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Co do przyłożenia się do zdjęcia - to jak najbardziej. Ale i tak prawie zawsze trzeba coś grzebnąć, więc nie ma to-tamto.
Goździka spaskudziłaś + przepał
Przepał? Owszem są miejsca bardzo jasne ale nie całkiem białe...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Przepał? Owszem są miejsca bardzo jasne ale nie całkiem białe...
Przepał nie zawsze oznacza tylko białe. Możesz mieć "przepał" w danym kanale koloru.
Np. na ostatnim goździku w czerwieniach zatraca się detal (prawdopodobny przepał w kanale czerwonym)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Przepał nie zawsze oznacza tylko białe. Możesz mieć "przepał" w danym kanale koloru.
Np. na ostatnim goździku w czerwieniach zatraca się detal (prawdopodobny przepał w kanale czerwonym)
T.
I tu jest przepał pogrzebany. :-D
Mr. Ti (+) w pamięci(poprztykałem się RepMenago) ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
I tu jest przepał pogrzebany. :-D
Mr. Ti (+) w pamięci(poprztykałem się RepMenago) ;-)
Naprawiłem.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Naprawiłem.
Dziękować, dziwny komunikat mam jak chcę Ci się oddźwięczyć:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dziękować, dziwny komunikat mam jak chcę Ci się oddźwięczyć:
Ciekawe, a u mnie jest tak :roll:
Załącznik 114906
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
znęcałam się dzisiaj nad goździkami... :)
Co on Ci złego zrobił, że go tak zmasakrowałaś? :-P
Za ostro i w cieniach, między płatkami za czerwono.