kolejne próby uchwycenia ptaszków w pobliskim parku - ale idzie ciężko :evil: . jakieś za szybkie są albo mam już za wolny aparat - każdy powód dobry do zmiany na nowszy ...
Załącznik 114695Załącznik 114696
Wersja do druku
kolejne próby uchwycenia ptaszków w pobliskim parku - ale idzie ciężko :evil: . jakieś za szybkie są albo mam już za wolny aparat - każdy powód dobry do zmiany na nowszy ...
Załącznik 114695Załącznik 114696
Lokatorka działkowej budki:
Chwilę przed zrobieniem fotki widziałem samca, który siedział obok budki i wyśpiewywał różne trele, a bohaterka zdjęcia wyglądała i patrzyła kto tak strasznie fałszuje. :D
w końcu przyjdzie koza do woza:mrgreen:
Strasznie nieśmiały był, nic tylko się w trawie chował :D.
Żeby lepiej zapozował, pewnie musiałbym jak stali bywalcy miejsca z którego robiłem zdjęcie, zasiąść tam z jakimś browarem - najlepiej Złotym Bażantem. :mrgreen:
Dzisiaj w Rożnowicach był jakieś 3 m od samochodu. Póki jechałem, to miał mnie daleko w zadzie. Jak otworzyłem drzwi....frrrrrrr i po nim.
A trzeba było tylko szybę uchylić, eeech głupi.
Z samochodu to czasem można ciekawe ptice wypatrzyć. :)
W tamtym roku jak z jednym znajomym jeździliśmy jego Jimnym w okolicy Pagorzyny, Cieklina to w pewnym momencie na śródpolną drogę wyszedł sobie najspokojniej w świecie derkacz i bezczelnie się nam przyglądał ;) :D.
właśnie dotarł do mnie Pansa 100-300, na szybko z okna :)
To ja dzisiaj jeździłem z dziewczynami po terenie, i one sobie kontrolowały a ja sobie fociłem :)
Załącznik 114925
Załącznik 114924
Rety, cio to ???????? :shock::cry: