Szkoda, że nie ma wbudowanego Flasha.
Za to 75/1.8 bardzo fajny, jak tylko wyjdzie, to kupuję :)
Wersja do druku
Szkoda, że nie ma wbudowanego Flasha.
Za to 75/1.8 bardzo fajny, jak tylko wyjdzie, to kupuję :)
Tak sobie jeszcze pogdybam... bo tam cos ewidentnie przy stopce i tym "kopcu kreta" siedzi.
Moze to jakis maly sterownik lamp RC? :-P Albo/i (jak ktos napisal na 43rumors) lampka doswietlajaca AF, a jednoczesnie mini lampka do doswietlenia video ;-)
T.
Wooow, ale wątek się rozrasta, dopiero dobrnąłem do końca uff:grin:
Fajnie się zapowiada ta nowa maszyna. Jedyna rzecz, która mnie nie przekonuje to ten wyświetlacz, a raczej konsekwencje jakie ze sobą niesie, "nieużyteczna" ramka wokół niego zajmuje połowę powierzchni samego wyświetlacza. Jakby olek miał do dyspozycji telewizor bardziej kompaktowych rozmiarów tylna ścianka bardzo by zyskała- centymetr z lewa centymetr z prawa.
Jak toto trzymać jedną ręką, poza tym wyświetlacz mógłby być bardziej zabudowany w górnej części tak żeby tylna ścianka była jedną powierzchnią - jak obsługiwać rolkę kciukową:?: trzeba zluzować uścisk, a i tak chyba kant telewizora i te dwa przyciski będą przeszkadzały paluchowi:roll:
Reszta prezenci się zajebiście oby jeszcze od technicznej strony był postęp.
na tym obrazku najbardziej podoba mi się to body z gripem, bez gripa nie kupuję
Ahrtus -właśnie cały czas o tym trąbię.
Za mało miejsca, -gdzie!? -brak(!!!) miejsca do trzymania tego prawą ręką
Mała nadzieja w tym wichajstrze mającym chyba służyć za zaczep dla kciuka (na zielono) -i to widzę jako zaletę, ale POCO tak wielki ekran!?
Po co tak szeroki ekran?
Po co tak kombinować -bo nie było nic mniejszego na magazynie ?
Zauważcie skalę tego 75-300 w stos do body.
11-22 przez MMF2 będzie podobnej wielkści > to wymaga pewnego trzymania > chciałbym wierzyć że ten wichajster pomoże -wcześniej nie był pokazany = mam rozumieć że będzie dostępny jako kolejny dodatek?
Sama idea "modułowości" jest doskonała -boli mnie ten idiotyczny telewizor...
Kopiec kreta doskonale nada się do osadzenia mikrofonu.
:idea: Może dałoby się skonstruować "moduł" z jakiegoś antypoślizgowego materiału (przypinany) zasłaniający ten telewizor -by móc za niego trzymać? -może coś opatentuję?
Ale guma pod kciukiem wygląda porządnie, a nie jak jakaś popierdółka. Miejsce na kciuk powinno więc się znaleźć bez problemu.