Rafał,
Nawiązałes do zasady Henri Cartier-Bresson'a - "decisive moment" i wyszło!
Niezła rzecz, autentyczne!
Pzdr, TJ
Wersja do druku
Rafał,
Nawiązałes do zasady Henri Cartier-Bresson'a - "decisive moment" i wyszło!
Niezła rzecz, autentyczne!
Pzdr, TJ
fotki są świetne, mówie po przejechaniu całego wątku.
trzeba mieć dar dla wyciągania z szarej rzeczywistości ładne ujęcia z ulicy.
Jeśli miałbym kiedykolwiek wybrać się niekoniecznie z druga połowa to raczej nie do Krakowa, lepiej nie ryzykować przyłapania przez Rafała :)
Stretphoto to swietna zabawa. Wiem, bo sam probuje co nieco (w moim watku troszke tego jest). Szczerze polecam :) Spacerujesz sobie, rozmawiasz, wdychasz swieze powietrze i jednoczesnie wypatrujesz ciekawych ludzi, ciekawych sytuacji. Mnie do streetphoto zainspirowaly wlasnie prace Rafala :) Moze i Ciebie zainspiruja? :)Cytat:
Zamieszczone przez caymer
Heh, tez sie boje ;) Nie wiem, czy sie zgodze na jednodniowy wyjazd do Krakowa z moja dziewczyna ;) Przynajmniej nie w weekendy :) Niestety, to nie tylko ode mnie zalezy :/Cytat:
Pzdr
Z drugą połową to luz. Uważaj, jak urwiesz się do Krakowa z kochanką :D .Cytat:
bardzo fajna parka. nie moga się oderwac od siebie. ciekawe ujęcie i w odpowiednim momencie uchwycone. czatowałeś na ta chwilę czy przypadkiem to uchwyciłeś :)?
Dziękuję za komentarze.
Taduszu, każde moje uliczne zdjęcie to próba uchwycenia "decydującego momentu". Niestety, rzadko mi się to udaje.Cytat:
Zamieszczone przez Tadeusz
Przechodziłem obok, zobaczyłem całującą się parkę i zareagowałem błyskawicznie.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
432
Kolejna fota w podobnym sympatycznym klimacie:
Ta wygląda jak z filmu La dolce Vita F. Felliniego. Super.
ahh... rewelka foty... 431 wysmienite, winieta i ziarna wydaja sie byc obowiazkowe przy takim zdjeciu... doceniam wlasnie to ze wiesz co i kiedy dodac, czy to ziarnio czy hdr...
seria z piaskami tez bardzo mi podeszla, udane kadry i momenty uchwycenia psa w 'locie'
oj juz niebawem sam rusze na warszawska starowke :)
Witam
Na 432 widać wyraźnie, że miłość jest ślepa :) :)
Gościu oddaje się swoim uczucią, a ona wypatruje innego, do tego najchętniej by go odepchła ;)
świetna fota
Dziękuję za komenty. Kolejne foty:
433
434
435