426 i 427 bardzo miłe w odbiorze. Troszkę bym przyciemnił szczególnie górę ale to takie moje widzimisie :)
pzdr
Wersja do druku
426 i 427 bardzo miłe w odbiorze. Troszkę bym przyciemnił szczególnie górę ale to takie moje widzimisie :)
pzdr
427 i 428 bardzo fajne, choć 427 najbardziej mi się podoba. W 426 brakuje mi jednak budynków po lewej stronie kadru.
Nikt nie zwrócił uwagi, że jedno ze zdjęć miało wklejane niebo to już nieźle :wink: Tym razem uprzedzam- nie wszystkie zdjęcia mają prawdziwe niebo, musiałem wkleić "cudze" bo oryginalne było nieciekawe. Jeśli potraficie wskazać to/te z wklejanym niebem, znaczy, że muszę jeszcze popracować :-P
Jeżeli ktoś będzie chciał wskazać, proszę napisać co jest źle. Będę wiedział, co poprawić w przyszłości :grin:
431 ma wklejane mz
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
i nie jestem pewien co do 429 :)
Mz 429.
431 - posiedziałbym tam sobie przy piwku, chyba że krzesełka też wklejane :wink::grin: potrafisz świetnie operować grafiką
pzdr
431-cienie mi nie pasuja na ulicy-fotka pod slonce byla robiona prawie,dlatego bylo nieciekawe niebo.??????????
432.jpg nie pasuje mi perspektywa, szczególnie jest to widocznie przy fontannie, która sama niby jest prosta ale podstawa jest przechylona i nie w tą stronę w którą bym się spodziewał i dziwnie to wygląda :-?.