Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Świetne żurawie i czapela też super. Pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Ciekaw jestem 305, co ona sobie tam ogląda? :roll:
kto to wie...
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Gdy spotkałeś te żurawie, to jakie ptaszory szedłeś (bo już nie pamiętam tych zależności)? :D
teraz szedłem na żurawie i były w końcu żurawie, wcześniej szedłem na żurawie i był tylko zając (jeszcze tu go nie ma), innym razem gdy szedłem na żurawie był koziołek:grin:
Cytat:
teraz szedłem na żurawie i były w końcu żurawie, wcześniej szedłem na żurawie i był tylko zając (jeszcze tu go nie ma), innym razem gdy szedłem na żurawie był koziołek:grin:
Wniosek: nie ma co się nastawiać, że dany model przyjdzie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Lepszy rydz niż nic, przynajmniej zawsze coś było :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Lepszy rydz niż nic, przynajmniej zawsze coś było :grin:
A nawet jak nie to zawsze zostaje impreza w szałasie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Careme
Wniosek: nie ma co się nastawiać, że dany model przyjdzie ;)
z jakimś nastawieniem trzeba iść bo miejsce jest wcześniej zinwigilowane. tylko raz żurawie wylądowały za górką, innym razem spłoszyły się zanim wstało słońce, itd, itp... przyczyn porażki może być wiele i nie muszą one zależeć od ciebie.
kris70 pisał, że leżeli z Muminkiem w wodzie, czekali na promień światła, a żurawie chwilę wcześniej sobie odleciały i mogli tylko pogwizdać na trawie:mrgreen: cały plan w bagno
ale to są uroki tej fotografii
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
no dobra, żeby nie było że nie widziałem jak tyłek urywam koziołkowi. widziałem i poprawiłem strzał. lecz wydaje mi się że pierwsze jest ostrzejsze, dlatego poszło na pierwszy ogień
wersja z całym tyłkiem:lol:
296.
Załącznik 125934
No!!!
Tyłek - ważna rzecz przecie :)
Pozdrawiam.
---------- Post dodany o 06:36 ---------- Poprzedni post był o 06:35 ----------
304 - świetne.
Pozdrawiam i gratuluję refleksu.
ten ptaszor wygląda jakby się uczył chodzić po wodzie !!!
choć nie ukrywam że wolę te osobniki z przodu i z du** strony ;) to i tak są kapitalne
Żurawie ładnie się prezentują, interesujący ten kadr z długim czasem, trzeba będzie podobnie poeksperymentować.
Czaple jak zwykle piękne, najbardziej podoba mi się 303. to ułożenie skrzydeł.
Gratki, pozdrawiam.
PS.
Zapomniałem napisać o deszczu, mgły i deszcz to najpiękniejsze chwile do obserwacji ptaków.
Cytat:
Zamieszczone przez
Muminek
PS.
Zapomniałem napisać o deszczu, mgły i deszcz to najpiękniejsze chwile do obserwacji ptaków.
po kilku mokrych zasiadkach też tak uważam. już nie szukam z niecierpliwością w prognozach wspaniałej pogody na świt
---------- Post dodany o 22:14 ---------- Poprzedni post był o 22:13 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
....choć nie ukrywam że wolę te osobniki z przodu i z du** strony ;) to i tak są kapitalne
dzięki za wyrozumiałość:wink: takie męskie żarty