Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
ale ja uzupełniłam ten obszar... właśnie tak jak pisałeś.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
ale ja uzupełniłam ten obszar... właśnie tak jak pisałeś.
Widocznie nie dopasowałaś wielkości "wstemplowanego" obszaru do stopnia rozmycia.
Gdybyś robiła to na warstwach, przy pomocy maski, w każdym momencie (przed scaleniem warstw), miałabyś możliwość korekty.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zatem sposobem Sabora :) ...
Tym razem, spod kwiatka wyłazi czerwona obwódka i krawędzie kwiatka jakieś niewyraźne ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Tym razem, spod kwiatka wyłazi czerwona obwódka i krawędzie kwiatka jakieś niewyraźne ;)
Więc... maski??? A one mi jakoś nie wychodzą... brak mi cierpliwości, precyzji ale spróbuję jeszcze raz... tym razem na maskach :)
Zawsze wszędzie podkreślałem, że cierpliwość a co zatym idzie dokładność obróbki przekłada się na końcowy efekt.......
Pracuj więc....:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:C nie umiem :( :( :(
Musisz przyjechać na zlot. "Wszystkiego" Cię nauczymy :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Już to widzę jak M szaleje z zazdrości :) hehehe :D
mam jeszcze takiego kwiatka
121
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1397150915
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Już to widzę jak M szaleje z zazdrości :) hehehe :D
Powinien się cieszyć, będziesz więcej umiała :-P
Co do kwiatków, to czegoś nie rozumiem :roll:
Aby coś wyciąć, musisz to najpierw zaznaczyć tak? Skoro masz już zaznaczone, jaki problem zrobić z tego maskę?