Odp: barmichal76 - moje fotografie
A nie myślałeś o wywaleniu okienka po prawej? Może tak byłoby bardziej... konkretnie? Może ;)
A Paryż - każdy ma swój :)
a ja był ucięła milimetry z dołu - żeby te dolne okna nie wchodziły w kadr
w połączeniu z ramką jaką dodałeś - robi mi się nadmiar tych linii na dole
ale propozycja Agi też mocno ciekawa
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A nie myślałeś o wywaleniu okienka po prawej? Może tak byłoby bardziej... konkretnie? Może ;)
A Paryż - każdy ma swój :)
Próbowałem na różne sposoby, również z dwoma oknami tylko. Nie pasowało mi za bardzo wtedy, że banner jest zupełnie przy prawej i dolnej krawędzi, w samym rogu.
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
a ja był ucięła milimetry z dołu - żeby te dolne okna nie wchodziły w kadr
w połączeniu z ramką jaką dodałeś - robi mi się nadmiar tych linii na dole
ale propozycja Agi też mocno ciekawa
To była pierwotna wersja, ale wyglądało, jakby napis był przycięty i zdecydowałem się dodać tych kilka milimetrów.
344 bardzo mi się podoba.
eee - my tu wytężamy umysły nasze - a Ty już wszystkiego próbowałeś ;)
tak czy inaczej fota super :)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Próbowałem na różne sposoby, również z dwoma oknami tylko. Nie pasowało mi za bardzo wtedy, że banner jest zupełnie przy prawej i dolnej krawędzi, w samym rogu.
Też mi się tak właśnie wydawało, że obecna wersja jest optymalna. Ale teraz jeszcze pomyślałam, że może by trochę jednak dodać tego dołu, a okna wystemplować?
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Też mi się tak właśnie wydawało, że obecna wersja jest optymalna. Ale teraz jeszcze pomyślałam, że może by trochę jednak dodać tego dołu, a okna wystemplować?
Nie żebym się chwalił, ale tego też próbowałem, ale cierpliwości mi zabrakło, więc wytłumaczyłem sobie, że to zbyt duża ingerencja :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Nie żebym się chwalił, ale tego też próbowałem, ale cierpliwości mi zabrakło, więc wytłumaczyłem sobie, że to zbyt duża ingerencja :-P
A szkoda. Może oddeleguj do tego jakiegoś speca?
Mam podobne podejście do stemplowania. Jeśli za dużo, śmierdzi mi oszustwem ;) Chociaż zdarzało mi się ślęczeć jak Kopciuszek albo sypacz mandali ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
To chwila i balkonu nima.
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
A szkoda. Może oddeleguj do tego jakiegoś speca?
Wystemplowałem toto i wiesz co? Kadr się zrobił czyściutki, aż do bólu poprawny ale nie Michałowy bar.
Coś jak z Twoim oknem na świat, dopiero przy nastym podejściu udało mi się ciąć tak, żeby był nastusiowy a nie sztampowy.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mam podobne podejście do stemplowania. Jeśli za dużo, śmierdzi mi oszustwem ;) Chociaż zdarzało mi się ślęczeć jak Kopciuszek albo sypacz mandali ;)
Jest na to sposób: nie wąchać!