Fajne obrazki. Robal super, miałem w Szkocji 60 macro tyle że robali tam praktycznie nie było. I ani jednej foty makro nie mam. Liski świetne :)
Wersja do druku
Fajne obrazki. Robal super, miałem w Szkocji 60 macro tyle że robali tam praktycznie nie było. I ani jednej foty makro nie mam. Liski świetne :)
Lisy super choć wyglądają jak po jakiejś reformie :), Robal mi się bardzo podoba.
jakoś tak się ostatnio trafia, że jak jestem w pracy to pogoda jest ok ale jak pojadę w teren to wieje i pada. tak też było i tym razem. musiałem do samochodu biec, żeby sprzętu nie utopić, ale coś się pstrykło :)
Numer dwa wyszedł najlepiej, moim zdaniem, fajny motylek :) . A ten ostatni kto zacz?
Fajne zdjęcia, pstrykło się nawet tumaka :)
faaajne :)
O widzę, że też dorwałeś węża od prysznica :grin:. Ładna wrzutka, trzeba by się też wybrać na robale a ciągle leje :evil:
Z poprzedniej wrzutki szczotka - jak Alnico robala nazwał (thx za nowe słówko na robale*) - super.
Też jestem ciekaw co w ostatniej wrzutce na ostatniej focie jest. Kuna?
* Inne terminy przyswojone dzięki temu forum to żelek i oblech :) Żonie też się te określenia spodobały.
dzięki za odwiedziny :) ten zwierz to Kuna leśna zwana też Tumakiem :) ładne ale strasznie płochliwe. Alnico słownictwo wzbogaca rzeczywiście :D całkiem przyzwoite skojarzenie a i wąż od prysznica jest dobry :D pozdrawiam