dla mnie 56 i 59 super :)
Wersja do druku
dla mnie 56 i 59 super :)
Dobry wieczór czy Dzień dobry jak kto woli , obiecałem że ciąg dalszy nastąpi i tak też za chwile się stanie . Serie tych zdjęć chciałbym nazwać Tęsknota z racji mojego już kilku letniego pobytu tu na zielonej wyspie .W tym wypadku jest to tęsknota za Polska jak by ona nie była ,chodź zdjęcia pozostawiam do wolnej interpretacji oglądającym .Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim za mile słowa . A więc 60 Załącznik 94140 61Załącznik 94143 62Załącznik 9414163Załącznik 9414264Załącznik 94144 ,mam również nadzieje że seria nie wyda się wam nudna z powodu powtarzającego się motywu Pozdro .
PS “Niech żyje armia, lotnictwo i marynarka polska. Niech żyją żołnierze polskiej armii podziemnej. Niech żyje wolna i niepodległa Polska” - Nie zapominajmy !!! http://www.youtube.com/watch?v=q_d7DtcmhVE godzina 17 GODZNA W
Fajnie, że są ludzie, którzy pamiętają. Mnie osobiście cholernie razi, kiedy w trakcie ME, czyli imprezy sportowej wszyscy przyozdabiali okna, ciała, samochody i co się dało biało czerwonymi barwami (i tak powinno być w pełni popieram) ale dzisiaj mało komu się chce wystawić tę samą flagę, której używał kibicując kopaczom.
43 i 44 jak dla mnie, choć te niebieskie chmury na 44 troszkę mi nie pasują.
---------- Post dodany o 11:36 ---------- Poprzedni post był o 11:32 ----------
55 fajny kadr, kolorystyka to już Twoja jak widzę wizytówka :)
---------- Post dodany o 11:38 ---------- Poprzedni post był o 11:36 ----------
57 i 59, :)
---------- Post dodany o 11:41 ---------- Poprzedni post był o 11:38 ----------
oststnia seria w sumie cała mi podchodzi,
bardzo lubię stare fotografie, mam ich sporo, takich rodzinnych, z początku XXw a nawet kilka chyba z końca XIXw dlatego tym razem wybieram 64
64. niczym kadr z filmów grozy. Wywołuje mały dreszczyk...
zacytuję sobie Agę :) a co
mam podobnie z odbiorem - ale chyba faktycznie kontrasty i kolor to Twoje znaki charkterystyczne i pewnie z masy zdjęć z dużym prawdopodobieństwem można by odnaleźć które Ty poczyniłeś :)
z wrzutki przedostatniej 59 ewidentnie
a ostatnia pt tęsknota - dla mnie bardzo fajna
ostatnie 64 - chyba najbardziej do mnie przemawia
naprawdę fajne te ostatnie serie :)
Witam bardzo się cieszę ,że nadal śledzicie moje poczynania .Dziękuje za wszystkie opinie na temat moich prac ,Tak liczny odbiór będę pisał szczerze dodatkowo mnie mobilizuje .A więc kolejna seria dokładam 2 zdjecia z Galerii .Zastanawiam sie dlaczego pod jednym z nich taka cisz chciał bym się od was dowiedzieć co jest z nim nie tak .65Załącznik 94306 66Załącznik 9430767Załącznik 9430868Załącznik 94309 69Załącznik 9431070Załącznik 9431171https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1375611157 72Załącznik 94313 pozdrowki