7 załącznik(ów)
Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
484b najlepsze moim zdaniem - oj szalejesz :)
hej CzaRmaX, dzięki za dedykowane zdjęcie :) oglądałem poprzednią wrzutkę z Prosiaczkiem i już miałem pisać, żebyś porobił jakieś zdjęcia fury w swoim naturalnym środowisku - na drodze. Otwieram kolejną stroną i proszę - nowa wrzutka jak na zamówienie. Mi się najbardziej podoba 484 C. Na 484 D za dużo pustego miejsca za samochodem, za mało przed.
Tak się zastanawiałem, żeby zrobić zdjęcie Porsche na drodze ale z dużą GO, żeby było ładnie widać asfalt i kawałek tła a potem użyć efektu tilt shift. Kadr mógłby być taki jak na 485 A. W sumie to zdjęcie można by spróbować potraktować takim filtrem.
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
Tak się zastanawiałem, żeby zrobić zdjęcie Porsche na drodze ale z dużą GO, żeby było ładnie widać asfalt i kawałek tła a potem użyć efektu tilt shift. Kadr mógłby być taki jak na 485 A. W sumie to zdjęcie można by spróbować potraktować takim filtrem.
A zabiorę w weekend Porszawkę to coś strzelę z dużą GO :). Chodzi mi też po głowie wykorzystanie dachu mojego samochodu i nocny kadr z budynkami w oddali albo w dzień wykorzystanie odbicia jakiejś drogi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
484b najlepsze moim zdaniem - oj szalejesz :)
dokładnie tak :)
Dzięki, dzięki, że foto głupoty jakoś tam się podobają :). No to w weekend pomyślę nad jakimiś innymi kadrami plus też w nad takim pod B-C bo Porszawka fakt, że ładnie wychodzi w tej tonacji :). Poprzednio już mi chodziło coś w większej głębi ostrości plus na dalszym planie mój samochód ale już nie zdążyłem tego zrealizować i chyba ten zakręt z ostatnich zdjęć będzie do tego dobry :)
1 załącznik(ów)
Poprawiłem wersję 478B - chyba teraz lepiej wygląda?
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1377686927
4 załącznik(ów)
Czarmax, nie ściemniaj badylami, oblewanie tu miało być chyba?
No kurde balans nie zapomną :). Muszę sobie strzelić jakiś pijacki autoportret :)