Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Masz Heniu oko. Koło mnie gdzie mieszkam była mgła, ona mnie zachęciła do wizyty w centrum Łodzi, myślałem ze tam tez będzie. Na myślach się skończyło. Jakby tego było mało, na niektórych odcinkach Piotrkowskiej mimo zapadających ciemności, "oszczędzono" trochę na prądzie i zwlekano z włączeniem światecznych iluminacji. To nie koniec, bo miałem też niemiłą przygodę. Chyba jakiś pętak mnie obserwował jak fociłem, bo mnie zaczepił jak córka zadzwoniła i za Olka złapał:evil:
Ale dostał w trąbę jak Gołota od Lewisa, aż się przy mnie patrol policji zatrzymał. Po krótkiej rozmowie wsadzili mnie w "Budę" o odwieźli od Central gdzie żona z córką już na mnie czekały.
I w takich okoicznościach skończyła się moja wieczorna sesja na ul. Piotrkowskiej:grin:.
---------- Post dodany o 16:54 ---------- Poprzedni post był o 16:50 ----------
Ale ja tam wrócę i zrobię piona:wink:
Z latarnią w mocnym punkcie i mgłą :)
Pociąg we mgle bardzo się podoba.
2 załącznik(ów)
Heńku możesz mnie trzymać za słowo, będzie pion z latarnią- mgły w centrum Łodzi obiecać nie mogę:grin:.
Kol. jarek_gd dzięki za wizytę, miło Ciebie widziec. Bardzo lubię polowanie na pociągi- szczególnie we mgle. Wogóle mgła, deszcz lub po deszczu to są ostatnio moje fotowe wyzwania. tak w formie utrudniania sobie pasji focenia. Taki "poligon" to bardzo ciekawe wyzwanie, zwłaszcza że mam okresowo do dyspozycji E-620 i 12-60. Muszę znaleźć każdą okazję, aby się tym nacieszyć:grin:. A zestaw naprawdę jak dla mnie zacny, przy okazji przyszłego zięcia doszkalam:grin:.
Masz oko do "laserow" :-) fajne.
Coraz ciekawsze te zdjęcia,
z ostatniej dwójki pierwsze bardzo fajnie wyszło :wink:
Mam jeszcze kilka w rawach, jak bedziecie cierpliwi to niedługo znów coś pokażę:grin:.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Mam jeszcze kilka w rawach, jak bedziecie cierpliwi to niedługo znów coś pokażę:grin:.
Cierpliwosc jest cnota, ktora posiadamy :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
jak bedziecie cierpliwi to niedługo znów coś pokażę:grin:.
Zboczeniec!!!! :D
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Cierpliwosc jest cnota, ktora posiadamy :-)
Nie no :grin: :grin: :grin: :grin:, Waruga Virgin z pierwszego tłoczenia :grin: :grin: :grin: :grin: