Walczyłem z panoramą, z marnym skutkiem. Ograniczenie wielkości pliku dla takich rozmiarów marnie kończy się dla detalu. Może jeszcze podzielę obrazek na 2 połówki.
655.
Załącznik 156207
Wersja do druku
Walczyłem z panoramą, z marnym skutkiem. Ograniczenie wielkości pliku dla takich rozmiarów marnie kończy się dla detalu. Może jeszcze podzielę obrazek na 2 połówki.
655.
Załącznik 156207
Pieknie,rozlegle...
W porównaniu z TIFFem strasznie wyżarte :|
Wrzucam jeszcze podzielone na 2 części i ciut większe, trochę lepiej wyszło (jak to przy panoramach klikamy ile wlezie :grin:):
656. Z Małej Wysokiej na Zachód...
Załącznik 156241
657. ... i na wschód
Załącznik 156240
ładnieś to poskładał :)
Podoba się bardzo :)
Cud, mód ... Ładnie wyszło.
360 stopni podoba mi się bardziej jak te dzielone :)
Dzięki wszystkim za odwiedziny :grin:
Generalnie mi też jako kadr, niestety przy tym rozmiarze foty, ograniczenie wielkości pliku powoduje, że między JPGiem od TIFFem zaczyna robić się przepaść.
Wrzucę jeszcze kilka fot z powrotu, szlak bardzo fajny i miło spędzić tam czas. Niestety nie dla wszystkich ostatni tydzień się dobrze skończył, śmigłowce nie nadążały ze ściąganiem ofiar w tym trzech śmiertelnych. Z Gerlacha ściągano poobijanego turystę, nieprzytomną kobietę trafioną strąconym kamieniem. Nieco dalej znaleziono martwą taterniczkę poszukiwaną od kilku dni, dobrze znaną w środowisku z licznych wypraw, relacji zdjęciowych. Kolejni zabici na Orlej i grani Rohaczy.