Wersja do druku
Na 259 pobierałem myto w czasie Juwenaliów :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Na 259 pobierałem myto w czasie Juwenaliów :mrgreen: Czyli te dwa "ptoki" to Wasze dzieło? :mrgreen: Załącznik 173187 Załącznik 173188 Załącznik 173189
Cytat: Zamieszczone przez petreq Czyli te dwa "ptoki" to Wasze dzieło? :mrgreen: Załącznik 173187 Załącznik 173188 Załącznik 173189 Chyba tak... :roll: Idzie prodziekan z Polibudy, a kumpel się drze: myyyto na żyto... a prodziekan: urwał ci ktoś ***ja ? no i masz :evil:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Chyba tak... :roll: Idzie prodziekan z Polibudy, a kumpel się drze: myyyto na żyto... a prodziekan: urwał ci ktoś ***ja ? no i masz :evil: Kumpel był dwujajeczny? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez petreq Kumpel był dwujajeczny? :mrgreen: Mówisz że słaby ten "makaron" ? :???:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówisz że słaby ten "makaron" ? :???: Nie był on domowej roboty... :roll:
Niech zyje OM_ka!
Cytat: Zamieszczone przez kon Niech zyje OM_ka! Jak się nie ma co się lubi to się lubi... OMkę. :)
Cytat: Zamieszczone przez petreq Jak się nie ma co się lubi to się lubi... OMkę. :) OM_ka:!:
Cytat: Zamieszczone przez kon OM_ka:!: Poczekaj... jestem w trakcie zrzucania i obróbki dzisiejszych kadrów... OM28 i OM50 rządzi. :)