Twoje plamy...tzn. palmy super! szczególnie nr 2
A widoczki z antarktydy to rozumiem że dopiero zajawka, bo zapowiadają się świetnie...czekam na więcej!
Wersja do druku
Twoje plamy...tzn. palmy super! szczególnie nr 2
A widoczki z antarktydy to rozumiem że dopiero zajawka, bo zapowiadają się świetnie...czekam na więcej!
:lol: Kaczy, ubawiłeś mnie :grin:
Na poważnie.Zbieranie załogi na pokład wcale nie jest takie proste. Po kilku latach pływania mamy już znajomych, których namawiamy- większość z nich nigdy nie pływała, bała się choroby morskiej itd. Zaryzykowali i od tamtej pory pływają z nami. Jak ktoś raz spróbuje to nie może przestać. :)
Kaczy , jak będziemy szukać załogi na następną wyprawę dam znać, może żonę namówisz? A w kambuzie zawsze dwie pary rąk się przydadzą:grin:
Z przyjemnością wstawię więcej, siedzę nad nimi już trzeci dzień :)
Pingwiny! Masz wiecej pingwinów? :)
Plumek, jest więcej, nawet foka jest. Jutro wstawię, obiecuję:grin:
...z ta atarktyda , to uderzylas w moja strune..eh..co zrobic, zeby tam poje..ehm..poplynac, przepraszam :)
I znów świetne zdjęcia. Swoją drogą, bardzo fajnie wygląda lód po zejściu pod wodę, już we wcześniejszej serii zwróciłem na to uwagę. Raczej nawet nie tyle lód, co kolor wody w miejscach gdzie lód odbija z pod wody światło.
A7 na konkurs.
Po upalnych klimatach tak nagle jakoś zimno zrobiło się w Twoim wątku...:-P
Szczerze mówiąc - rewelacyjne zdjęcia, kapitalny klimat i kolory, aż się zimniej robi...
Poza tym to jedne z niewielu miejsc gdzie jeszcze nie bardzo widać działania człowieka...
Jednym słowem super - czekam na kolejne...:wink:
Pozdrawiam
A9m, A10m - superanckie!